- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én tegnap fel is mondtam a júniusi előfizetésem, amit az előző hónapi AC Origin miatt indítottam. Nekem az a Cod ennyit sem ér meg.
Ha lenne benne egy jó single player kampány, akkor biztosan beszereztem volna, de így teljesen hidegen hagy.
Valamikor amúgy nagy Cod fan voltam, de mára teljesen átvette a helyét a Battlefield. Tegnapelőtt felraktam és játszottam is 1-2 kör Cod 2-őt, míg nem konstatáltam, hogy valószínűleg „kiöregedtem” belőle(nem mintha olyan öreg lennék) és már nem adta azt az érzést, amit régen. Pedig még klánban waroztunk is akkoriban.
Hozzáteszem azért, hogy régen messze nem volt ilyen játékdömping és a Cod elfutott a gyengébb gépeken is(mint a Celeronom), míg a Battlefieldre ez nem volt igaz - mondjuk ez manapság már na Codhoz is erős hardver kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest