- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Én sem szimpatizálok a cloud-al, de míg csak a játékok kerülnek ki, az nem baj... sőt, ha jól értem, ez meg is oldaná a Linux egyik fő problémáját (egyben viszont meg is szűnik az OS szerepe, ha jól értem) és egyben a játékfejlesztők warez problémáira is orvoslást jelentene. Arról nem is beszélve, hogy így a fejlődés sem áll majd meg 2014 után sem.
Az már más kérdés, hogy ezt milyen formában kell majd finanszírozni... Mert gondolom nem ingyen lesz. A havidíjért meg nem vagyok különösebben oda.
(#17) schawo: Ha kicsit a jövőbe tekintünk, akkor nem biztos, hogy annyira korlátolt vélemény... Nem valószínű, hogy a cloud ott meg fog állni, hogy a játékok számításigényét egy szuperszámítógéppel ki lehet majd elégíteni. Valószínű, hogy a későbbiekben az összes program ki fog kerülni, az OS végleg törlődik a userek gépéről (felkerül helyette egy egyszerű klien), utána lassan a tárhely is kikerül a gépekről, mert ugye, ha ellopják/eltűnik/elromlik, az adataid sértetlenek maradnak... Lehet ezt még tovább is gondolni.
A cloud ésszerű és környezettudatos technológiai irány, de attól még a a PC, mint fogalom, elfog miatta tűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest