- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
A bendgate esetében például pont az iPhone mellett voltam, mert ott meg betévedt pár fanatikus Samsung-márkafüggő, és trollkodtak egy jót a hír alatt. Úgy ahogy itt sem, ott sem kellett volna ekkora ügynek lenni belőle (azt figyelembe véve, hogy ez a hiba komolyabb mint a bendgate). És persze mindezt úgy, hogy iPhonet sem szívesen vennék.
-
mbalint987
aktív tag
Sosem volt Samsung telefonom. Nagy valószínűséggel sosem lesz, a márkát pedig nemhogy nem preferálom, de a Samu lézeres nyomtatónk óta még inkább negatívan gondolok rá. Tény, hogy a gyártó hanyag volt, és nem kis hibáról van szó, sőt!
De! Tudomásul kell venni, hogy az ilyen hibák előfordulhatnak. Az nem mindegy, hogy a gyártó hogyan kezeli ezeket a panaszokat. És a Samsung a lehető legkorrektebben kezelte ezeket. Kivizsgálták, rájöttek, hogy a baj nem kicsi, és megkezdték a visszahívást. Aki türelmetlen, az választhat másik telefont, akinek meg ragaszkodik az egyébként korrekt telefonhoz, az megvárja a cserélt készülékét. Sőt, nem kizárt, hogy ide is érkezik egy SW Update, ami ideiglenesen javítja a hibát.
Hogy mit kéne tennie ezen kívül a Samsungnak? Felülvizsgálni a belső minőségellenőrzési folyamatait, és még inkább azon lenni, hogy ilyen ne forduljon elő. Véleményem szerint más dolga nincs. A többi gyártó meg tanuljon az esetből.
(#199) w333: Nem követtem eddig a fórumot, nem tudom, hogy miből állnak össze az előttem lévő hsz.-ek (bár sejtem). Én is csesztem már el pár dolgot. Pár apróbbat, néhány komolyabbat is. És szerintem mindenkire igaz ez. És sose keseregtem utána, hogy jajj, akkor most mi csináljak, kitaláltam a megoldást, és megoldottam a problémát. A Samsung sem tud mást csinálni, ha leírják 80x hogy nagyon-nagyon-nagyon sajnáljuk, attól pont senkinek nem lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest