- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
A bendgate esetében például pont az iPhone mellett voltam, mert ott meg betévedt pár fanatikus Samsung-márkafüggő, és trollkodtak egy jót a hír alatt. Úgy ahogy itt sem, ott sem kellett volna ekkora ügynek lenni belőle (azt figyelembe véve, hogy ez a hiba komolyabb mint a bendgate). És persze mindezt úgy, hogy iPhonet sem szívesen vennék.
-
mbalint987
aktív tag
Sosem volt Samsung telefonom. Nagy valószínűséggel sosem lesz, a márkát pedig nemhogy nem preferálom, de a Samu lézeres nyomtatónk óta még inkább negatívan gondolok rá. Tény, hogy a gyártó hanyag volt, és nem kis hibáról van szó, sőt!
De! Tudomásul kell venni, hogy az ilyen hibák előfordulhatnak. Az nem mindegy, hogy a gyártó hogyan kezeli ezeket a panaszokat. És a Samsung a lehető legkorrektebben kezelte ezeket. Kivizsgálták, rájöttek, hogy a baj nem kicsi, és megkezdték a visszahívást. Aki türelmetlen, az választhat másik telefont, akinek meg ragaszkodik az egyébként korrekt telefonhoz, az megvárja a cserélt készülékét. Sőt, nem kizárt, hogy ide is érkezik egy SW Update, ami ideiglenesen javítja a hibát.
Hogy mit kéne tennie ezen kívül a Samsungnak? Felülvizsgálni a belső minőségellenőrzési folyamatait, és még inkább azon lenni, hogy ilyen ne forduljon elő. Véleményem szerint más dolga nincs. A többi gyártó meg tanuljon az esetből.
(#199) w333: Nem követtem eddig a fórumot, nem tudom, hogy miből állnak össze az előttem lévő hsz.-ek (bár sejtem). Én is csesztem már el pár dolgot. Pár apróbbat, néhány komolyabbat is. És szerintem mindenkire igaz ez. És sose keseregtem utána, hogy jajj, akkor most mi csináljak, kitaláltam a megoldást, és megoldottam a problémát. A Samsung sem tud mást csinálni, ha leírják 80x hogy nagyon-nagyon-nagyon sajnáljuk, attól pont senkinek nem lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest