Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
hát ha valaki mondjuk linuxon amiatt akad fenn, hogy nem elég csicsás, az ottani alternatíva, az bizony nem normális. Ha veled ez van, kezeltesd magad. (azt sem értem miért használod ezt a puritán ph fórumot, teljesen gagyi az egész, sokkal szebb fórumtémák vannak
) Vagy használd az üzenőprogramot arra amire való. Én általában a szép fehér textboxot látom csak, mert kommunikálok vele, a főablakot is akkor nyitom meg ha rá akarok írni valakire, arra az 5 másodpercre.
A wlm meg nem minimálisan lassabb, hanem egy lassú szar, nem kicsit, és rohadt nagy is, borzalmas telepítővel.(egyébként az amsn úgy néz ki mint a wlm... lassú az is, de legalább nem foglal 200 mega helyet és 1 perc alatt feltelepül
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Vagy használd az üzenőprogramot arra amire való. Én általában a szép fehér textboxot látom csak, mert kommunikálok vele, a főablakot is akkor nyitom meg ha rá akarok írni valakire, arra az 5 másodpercre.
)