- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én csak azt mondom, hogy amíg itt van egy potenciális x ezer fős látogatószám alapból, addig egy külön blogot vagy megtalálnak az emberek, vagy nem. Itt így is úgyis van párezer ember mindig.
Igen, ez a címlaposnál jön ki jobban, de szem. bejegyzésben szintén érezhető.
Nézd meg az innen eltávozottak saját blogját / weboldalát. Ott van cizoe, noname, twollah, tildy stb... akik így hirtelen eszembe jutnak.
Mindegyik fogta magát, és csinált a pH-n kívül egy blogot magának, tökmind1 milyen indokból kifolyólag, a lényeg, hogy 1-2 hónapig még olvasott volt, aztán szépen fokozatosan kihalt az egész. Alig van látogató hsz meg semmi.
Szóval, ha csak nem csak magadnak csinálod, akkor nem látom értelmét a költözésnek. Persze egyéni igények meg minden, az érthető, de magas látogatottságra ne számíts. Szerintem...
Mert pl. én is szívesen olvasnám az ilyen blogokat. Akárkiét, akár a fent említett fórumtagokét is. De azért, mert ők átmentek másik, külön oldalra, azért én nem fogom külön könyvjelzőzni az ő blogukat, hogy rá pillantsak néha. Hiszen itt a PH!, ide mindig járok, ha itt van akkor elolvasom, de külön csak azért nem fogok 5-6 bejegyzést elmenteni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest