- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
GeryFlash #26 üzenetére
Hát igen, amit eddig tudni lehet róla: premium tagsággal lesznek csak használhatóak a rare és epic cuccok(szóval pvp-ben esélyed sincs egy premiumos ellen ha te nem vagy premiumos). Illetve lesznek ún. pro civilizációk, ez is csak premium tagoknak lesz elérhető, annyiban különböznek a simától, hogy egyből 20-as szinten kezdenek.
-
Alexios
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Nem-nem, az összes résszel játszottam, tudom, hogy az 1-2ben is ezek a nyersanyagok vannak, de az utolsó rész a 3 volt, és gondoltam megemlítem, hogy újra 4 lett
A PvP meg lehet, hogy csak a te szinteden nehéz összehozni, mert nem talál játékost. Amúgy van szintlimit?
Hááát, 11-es szinttől próbálkozom, öt szintenként van egy kategória(tier). Most vagyok 31-es szinten, és eddig egyszer sikerült quick matchet játszanom..
Van szintlimit, mégpedig a 40-es.A grafikát én se hibának hoztam fel, tudom, hogy direkt ilyen, de azt is tudom, hogy sokan vannak akiket ez zavar, nekem már fel se tűnik
-
Alexios
veterán
Na basszus, pedig biz' isten átolvastam párszor, a helyesírás-ellenőrző ezt meg nem tudta kijavítani
Viszont én már nem tudok belejavítani a cikkbe, talán egy illetékes megteszi
Ha a PvP részét megcsinálják szerintem teljesen jó lesz, illetve van még egy fontos rész amiről nem tudni semmit, hogy mik lesznek azok a részei a játéknak amiért fizetni kell majd.
-
Alexios
veterán
Hát a harmadik ugye coming soon, kíváncsi leszek arra mi lesz
Küldetések pedig remélem lesznek, mert ez így elég gyenge, hogy 2 hét alatt mindjárt a max szintre jutok(ezen azért lehetne nehezíteni), küldetések nincsenek, a pvp gyenge, nem is értem miért játszik vele jelenleg valaki lvl40-en
A ladderhez, stb, pedig nem kéne messzire menni, ott van az aoe3, az asian dynasties-al szerintem tökéletes lett az egész multija, sok játékmód, ladder, 4v4 is akár, stb, azt kéne valahogy átemelni ebbe, és szuper lenne.
-
Alexios
veterán
Szerintem jók a küldetések, bár néha aránytalanul erős tud lenni az ellenség, mikor Argos-ban a coop only küldetéseket csináltam, kb 22-es szinten, és az meg folyamatosan az elit katonávial jött.. Szóval nekem akkor inkább elment a kedvem
A PvP-t írtam is hogy elég gyenge, az 1v1, 2v2 az azért elég kevéske. Jelenleg a legnagyobb bajom, hogy konkrétan elfogytak a küldetések. Most vagyok a harmincas szinten, és konkétan már csak repeatable küldetések vannak, remélem, hogy ez csak a béta miatt van, mert ha ez így marad a véglegesben.. Szóval eddig legalább a küldetések elvitték a hátukon a játékot, de ha már azok sincsenek az nagyon gáz, mert a PvP meg harmatgyenge. Mindenesetre még van idejük változtatni nagyon sok mindenen. Aukciósház szerintem be fog kerülni, mert a chat része a játéknak konkrétan jelenleg használhatatlan mert csak az eladó cuccokat látni
Viszont a coop része szerintem elég jóra sikeredett, haverommal jópár órát elhülyéskedtünk vele, bár tényl, hogy a legtöbb bugba coop közbe futottam, azt még át kell nézniük egyszer, de ezt direkt nem írtam a cikkbe, tekintve, hogy még béta a játék, remélhetőleg javítják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged