- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írásodon felbuzdulva én is megmoddoltam az M40-est!
Nekem a kártyaolvasó mindennapos használatban van ezért csak 8 cm-es ventit raktam bele.Revoltec ventik lettek belerakva. Minkettő nagyon szép pirosan világít, viszonylag csendesek és elég sok levegőt szállítanak.
Ha már vettem egy egész doboz vágókorongot a dremmelbe, akkor kivágtam a táp alatti részt is, és így szegény Zalman tápom is több friss levegőhöz jut.
Sötétben kész Karácsonyi fíling a hátsó multicolor ventikkel!
"Vörös fényt neki, az megnyugtassa!"
-
fene_vad
senior tag
tetszik az iras nekem is
de hihetetlennek tartom, h van meg ember, aki a kepfeltoltes.hu-t hasznalja. Nagyon idegesito, h percekig tart 1-1 kep behozasa, nem neha, hanem MINDIG... mint boldogult modemes idokben az erikaeleniak.jpg-k... tessek mar elfelejtni ezt az igenytelen szolgaltatot, tele van a net ingyenes kepfeltoltokkel, es 99.99%-uk gyorsabb es jobb...
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szép kis házikó, mondjuk nekem már fél éve nincs gépházam, többet nem is lesz...
Arra nem gondoltál, hogy ha már távtartókra tetted az első ventiket, leburkold valami papírral a távolságot, hogy ténylegessen a kinti levegőt szívják be? Mert így szerintem nem annyira hatékonnyak.
-
Ste
addikt
-
-
-
Ste
addikt
a teljese rendszer hűtésén szerintem sokat javítana, ha a hátsó ventik is be lennének kötve és nem lefelé, hanem vízszintesen fújó procihűtő (pl minininja) lenne a gépben (akár venti nélkül is)
Thrawn: értem a célzást, képeket is javítom majd, sőt lehet kiegészítem az írást
-
Thrawn
félisten
Jó lett, és az írás is, bár középre helyezett képekkel még jobb lehetne
-
-
Jó írás, jó ötlet!
Nekem is ilyen kuckóm van! Én GF 8800-ast faragtam bele utána meg 9800GX2-t. Jó ötlet elöl "kiharapni" az előlapot egy második coolernek! Mivel a 3.5-ös helyen nekem egy kártyaolvasó lakik szerintem csak 80-as venti fog beférni...
Köszönöm az ötletet! -
Jó lett a mod, és az írás stílusa is jó.
És az átalakítások kivitelezése után is szép a ház, ami nem hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest