- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lapos lesz a Find X8 Ultra, mint egy palacsinta
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Senki nem mondta hogy hülye lennél.
"Szép, igényes, de egyrészről drága, és szerintem elég sérülékeny is lehet."
Ebből indult. Erre volt az a reakció, hogy nem sérülékenyebb mint más telefon. Aztán jött az orosz példa, és arra írtam, hogy olyan körülmények más telefont is megviselnének, így megint csak ott tartunk, hogy semmivel nem sérülékenyebb más készülékeknél.
"Mint ahogy én is mondtam fentebb, gyakorlatilag engem igazolsz,"
Most akkor mi is van?
Ezek szerint szerinted sem sérül könnyebben?
-
Ricardo
titán
btw, ez már a sokadik szarkasztikus megjegyzésetek, fontos ez?
Nem fontos, csak arra akarunk rávilágítani hogy semmivel nem sérülékenyebb, vagy kevésbé ellenálló ezekkel a behatásokkal szemben mint bármelyik másik készülék. Ilyen körülmények bármelyik telefont megviselnének.
"(mondjuk simán ráolvad és befolyik egy pici víz az üveg kijelző és a bambusz találkozásánál, majd az konkrétan egyből megfagy). "
Ez bármelyik telefonra igaz lehet, legyen bármilyen jól összerakva. Ha máshova nem, hát a füles vagy a töltő csatlakozásnál, bemehet a nedvesség, és ott megfagyva szétnyomja a házat. legyen az fém, műanyag, vagy bambusz.
-
Ricardo
titán
Ha a zsebedben tartósan mínusz fokok vannak, akkor neked sem jósolok sokat akkora hidegben.
Másrészről, szerintem ha akkora a hideg hogy a bambusznak árt (ami egyébként kezelve semmivel sem kényesebb mint a műanyag), akkor a telefonban lévő elektronika is megsínyli a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyetlen bambuszdarabból készül a Middlesex Egyetem végzős hallgatója által tervezett érintőkijelzős okostelefon burkolata.
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Csataálca
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest