- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Köszi a hozzászólást!
Valószínűleg igazad van, lehet, hogy átértékelem a policymat a lefoglalás/jegelés dimenzióban. A privátok megválaszolásánál én is így járok el, de én egyből félreteszem a hirdetést, ha valaki azt mondja, hogy tuti viszi, de még nem beszéltük le a biznisz helyét, idejét. Lehet, hogy ez hiba a részemről, és csak feleslegesen bosszúságot okozok magamnak ezzel. -
Nem akarok akadékoskodó lenni, de mintha egy 'do' hiányozna a 'wanna' és a 'business' közé.
-
7
addikt
Meglehetosen tapasztalatlan hirdetokent egyelore nincs komoly gondom a hardveraproval. Mondjuk mivel egy ideig moderator voltam, tudom, hogy nagyjabol mire szamitsak, es ennek megfeleloen is allok hozza.
Ebbol fakadoan en is hasonlo koncepciot kovetek, mint te, de csak akkor irom be a hirdetesbe, hogy XY-nak felrerakva, ha mar el is vitte tesztelesre az arut. Ha addig erkeznek privatok, akkor azokat megvalaszolom a valosagnak megfeleloen, miszerint XY igerte, hogy jon megnezni, ugyhogy egyelore lefoglalva, de ha nem kell neki, majd visszajelzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest