Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
nézzük a felhasználókat..
rengeteg oldal használ flash-t,pl az unicreditben internetbanknál flashnél kell beírni a jelszót..de jópár full flashes oldalt is láttam,igaz azok annyira nagy számok nem voltak...
talán iphone-nál el lehet nézni ennek hiányát,de egy ipadnál nehezebben..de még jóideig mindenhol tele lesz flash-sel,sőt láttam már olyan oldalt(nem is egyet) ahol minden menügomb flashben volt megírva...
-
Integra
titán
ezt a kolosszális baromságot talán te magad sem hiszed el...
arról van szó kedves ulkesh, hogy hőn imádott vezíred agyát nemes egyszerűséggel elöntötte a szar és kitiltotta az adobe-t, hogy csak ő keressen pénzt. erdoke is leírta, ennyi a lényege ennek az egész történetnek. te meg megkapod a napi flash-vs-szifon sztorit és jól érzed magad közben, szinte látom, ahogy minden hírre összeszorul a szíved, hátha azt olvasod, hogy a flash halott és nyert sztív pápa.
ha neked a valós stratégiájára még az amerikai versenyügyi felügyelet vizsgálata sem bizonyíték, akkor a te fejedben is nagy a baj, legalább akkora mint a vezírnek.. döbbenetes, hogy ennyire vakegér vagy.
nem marad egyedül az adobe, ezt max te képzeled valamiért, de ez már a torz világképed még torzabb szüleménye.. realitás érzék nulla.
no offense, de szerintem már steve jobs-nak is kínos vagy.
-
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de a html5 nem ellensége a Flash-nek, legfeljebb az .swf formátum bizonyos részeinek.
A HTML5 leginkább a videók terén szoríthatja ki a Flash-t, sok más téren nem.
Egyébként az Adobe gőzerővel dolgozik a HTML5, és HTML5+swf export lehetőségen. Elvileg a CS5-be is be akarták tenni, végül nem tudom, hogy mi valósult meg belőle, majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- ASUS routerek
- LG LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi