- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Magisk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
nézzük a felhasználókat..
rengeteg oldal használ flash-t,pl az unicreditben internetbanknál flashnél kell beírni a jelszót..de jópár full flashes oldalt is láttam,igaz azok annyira nagy számok nem voltak...
talán iphone-nál el lehet nézni ennek hiányát,de egy ipadnál nehezebben..de még jóideig mindenhol tele lesz flash-sel,sőt láttam már olyan oldalt(nem is egyet) ahol minden menügomb flashben volt megírva...
-
Integra
titán
ezt a kolosszális baromságot talán te magad sem hiszed el...
arról van szó kedves ulkesh, hogy hőn imádott vezíred agyát nemes egyszerűséggel elöntötte a szar és kitiltotta az adobe-t, hogy csak ő keressen pénzt. erdoke is leírta, ennyi a lényege ennek az egész történetnek. te meg megkapod a napi flash-vs-szifon sztorit és jól érzed magad közben, szinte látom, ahogy minden hírre összeszorul a szíved, hátha azt olvasod, hogy a flash halott és nyert sztív pápa.
ha neked a valós stratégiájára még az amerikai versenyügyi felügyelet vizsgálata sem bizonyíték, akkor a te fejedben is nagy a baj, legalább akkora mint a vezírnek.. döbbenetes, hogy ennyire vakegér vagy.
nem marad egyedül az adobe, ezt max te képzeled valamiért, de ez már a torz világképed még torzabb szüleménye.. realitás érzék nulla.
no offense, de szerintem már steve jobs-nak is kínos vagy. -
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de a html5 nem ellensége a Flash-nek, legfeljebb az .swf formátum bizonyos részeinek.
A HTML5 leginkább a videók terén szoríthatja ki a Flash-t, sok más téren nem.
Egyébként az Adobe gőzerővel dolgozik a HTML5, és HTML5+swf export lehetőségen. Elvileg a CS5-be is be akarták tenni, végül nem tudom, hogy mi valósult meg belőle, majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest