- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
én csak azért nem örülnék a flash bukásának a közeljövőben, mert már olyan jól megtanultam weblapokat készíteni vele, ezen nőttem fel.
semmi kedvem egy új programot megtanulni megint..amúgy nekem is iphone-om van és hiányolom a flasht. nagyon sok oldalon van, pl keresek egy boltot, ahhoz hogy kiválasszam melyik címe kell stb flash kell. videók? flash. számos weboldal? flash. Saját weboldal? Flash..
ja, és ha lenne flash akkor se játszanék a netes flash játékokon. nem hiszem, hogy akkora bevételkiesést okozna az applne-nek ezen lépés, mint az hogy a fél világ rajtuk röhög, hogy lassan az alcatel is támogatja ezen formátumot ők pedig sose fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest