Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
A mobil kicsi, zsebben elfér, sokkal kényelmesebb hordozni, mint egy közel 1 kilós tabletet. Mint ahogy a papírt is sokkal könnyebb hordozni, összehajthatod, feltekerheted, kidobhatod. Egy ilyen tabletet könnyen el tudok képzelni munkahelyen, ahol hordozgathatsz rajta infokat mutogatni kollégáknak, főnöknek, vagy hosszú utazás közben videozni rajta, játszani.
Egyébként a külseje nem tetszik, ezért néz ki szerintem idiótán az ember kezében.Ha nem olyan hülye alakja lenne oldalról, mint az iphone-nak, hanem rendes téglalap, nekem sokkal jobban bejönne, így nem (az alján nem tetszik az a domb alak).
(#108) sien
Tanulj meg olvasni. Szánalmasan hülyén ez a cucc fest az ember kezében, nem az ember. A cucc megjelenését meg leírtam fentebb, szerintem hogyan lenne jobb, de ez izlés kérdése, valamint jogom van szánalmasan hülyének látni az ipad alakját még akkor is, ha ez neked b@ssza a csőröd. -
Lirion
addikt
Én nem a technológiára értettem, hanem magának az eszköznek a megjelenésére. Szerintem szánalmasan hülyén fest az ember kezében egy ilyen cucc, a hétköznapokban fölösleges súly bármilyen táskában, hosszú utazás közben lehet jó csak, de az átlag ember ilyet elég ritkán csinál.
Azt meg azért valljuk be, hogy egészen más szint előkapni egy telefont a váróteremben vagy busz megállóban, mint egy ilyen tabletet. -
Lirion
addikt
Már csak azért is kéne a flash az ipadre, mert ha én amcsiban megvenném, mert a reklám szerint ez a "BEST internet experience" és valójában a flash hiánya miatt mégsem, elég jó pert akaszthatnék az alma nyakába a megtévesztő reklámozás miatt. Mint ahogy a "tvájsz ez fast" reklám miatt voltak is ilyen esetek..
Egyébként szerintem alapból hülyeség egy ilyen eszköz. Kb. körbe röhögném azt az embert, aki pl. egy buszmegállóban előkapja az ipadet és elkezd rajta online magazint olvasni. Röhejesen néz ki az ember kezében és k*rva drága is, pláne, hogy csak olvasásra jó, másra nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Decemberben több mint hétmillió alkalommal probáltak meg Flash bővítményt letölteni az iPhone és iPod Touch tulajdonsok.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assetto Corsa Competizione
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest