- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Rendelésekkel kaphatsz pontokat, amiket később felhasználhatsz kuponként. Elég sokat össze sikerült gyűjtenem, így faragtam le az árból
Amúgy igen, a Sardine SDY019 ugyan ez, csak Banggood-on az Eachine márkát forgalmazzák. Alin, Ebay-en viszont szerintem mind a kettő megtalálható, csak a matrica más rajtuk
Én amúgy a BS-3-al szemezgettem még, egyedül az ára miatt nem azt vettem. Ha az lett volna akciós, akkor azt rendelem viszont.
#8: Én EU raktárból rendeltem, szerintem egy hét alatt ideér. Ott a link, az árat meg tudod nézni
-
Szoszo94
őstag
Na, jó végre magyar nyelven is olvasni tapasztalatot
Szerencsére ez engem nem érint, telefon mellé vettem, így 99,9%-ban BT-on fog szólni a muzsika (maradék meg rádió, de az csak akkor, ha lemerül a telefon - ami szintén kizárt, Xiaomi Power Bank-em cipelem mindenhova).
Régóta rágódtam már azon, hogy kell-e nekem ilyen szerkentyű, de most volt kuponom és még akció is van, úgyhogy végül berendeltem az EU raktárból. -
Szoszo94
őstag
Tetszetős, én is most rendeltem ~7500,- Ft-ért egy kicsit nagyobb példányt. Elsődlegesen nálam is az akksi mérete számított, na meg a teljesítmény, illetve elég sok helyről olvastam pozitív véleményeket.
Amiből jobb a cikkben bemutatott darab, az a mérete, könnyebb cipelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest