Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megnéztem a Microsoft műsorát is, nem mondom, hogy az olcsó, de az új Surface Book i7 nem rossz
nekem bejön, bár nem tudom, hogy mennyire használható komolyabb munkára. Az adatai engednek arra következtetni, hogy igen.
-
törölt tag
" ... de batran allithatom, hogy jelen pillanatban nemigen letezik rosszabb - de legalabbis non-produktivabb - modern PC OS, mint az aktualis Windows. "
Ezt a következtetést miből vontad le? Komolyan érdekel. Ahol eddig frissítettünk, ott mindenütt elégedettek voltak vele. Persze, nem hardcore felhasználás, többnyire ügyfélszolgálat, számlázás, általános irodai feladatok. Szerencsére nem ütköztünk inkompatibilitási problémába se, mondjuk a hardverek se túl régiek (többnyire második generációs i széria, és a felett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest