- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
xingmaster #13 üzenetére
Simán lehet amúgy ölben is használni meg úgy, mint egy amúgy sima tabletet. Ha nincs viszonyítási alap, akkor csak kicsit kényelmetlen.
Amint bekerül a kalapba egy fele ilyen nehéz tab kezdődik a belső harc. Éltem 2,5 hetet 12" 2in1 HP-val. Teszt végére valami olyan érzés kerülgetett, hogy na ezt meg vajon ki tesztelte a sorról lekerülés után és mit mondhatott rá -
Tikakukac
titán
Látom friss reg. Némi tájékoztató a fórumról: szokás értelmezni a szövegeket amire válaszolunk. Szívesen.
Annal az 5 eves ipadnel meg notinal mar egy abakusszal is elorebb vagy.
Ezért sincs 2 éves a cucc.
Ipad mobil cucc kb. netezesen kivul loszarra se jo kb. mint egy droid.
Ezt hagyd meg nekem, én még távgépezni is tudok vele. WoW.
Egy 5 eves noti meg a csiga es egy nyugdijjas tetu szintjet hozhatja.
Köszönöm, akkor ezt észben tartom. Most azonnal húzzak akkor a notis topikból, mert nem értek a témához vagy adjak magamnak egy pár napot még?
Hidd el, maximálisan tisztában vagyok a laptopok képességeivel. A 10,5 éves T60-al és a szinte ropogós E7480-al is.Szerintem se dobd ki oket, varj meg egy 6-8 evet vele...
Mire ide eljutottunk meg már, hát na. Már te is tudod, hogy mit kell tenni mielőtt válaszolsz valamire
Agybaj ami ti amd fanboyok csinaltok.
Ha meg ilyeneket írsz be, nem is lesz hosszú ez a kapcsolat. Csak tanács.
-
Tikakukac
titán
Vagy 5 éve akarom már az iPad és noti kombót kidobni, de ez így nem fog menni. Ilyen üzemidővel gyerekek ez nulla, már bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest