- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
lory256
csendes tag
-
pengwin
addikt
Én úgy tudnám elképzerlni a notebookot kiváltó tabletet, hogy a leválasztható billentyűzet nem csak egy ilyen fólia, hanem egy dokkoló, amiben van egy Thinkpad-szintű billentyűzet pöcökegérrel, rendes gombos tapipaddal, 1db 2,5"-es meghajtóhellyel, extra akkumuláttorral és csatlakozókkal (2-3 USB A és C, HDMI vagy mDP), uram bocsá' még egy 3,5"-es moduláris meghajtóhellyel.
Ezek a mostani megoldások nagyon korlátozzák a használhatóságot, ugyanakkor aláírom, hogy tablet módban nincs többre szükség. Csak ennyiért nagyon drága mulatság egy ilyen ahhoz, hogy notiként ennyire korlátozott képességei legyenek.
(#4) ted_tris
Jótanács: változtass a hangnemen.
Egy 5 éves noti meg köszöni szépen, már teljesen jól használható, Ivy / Haswell óta nem igazán volt olyan ugrás, ami miatt ne lennének még mindig baromi jók ezek a gépek. -
Hát igen, az 5 éves noti használhatatlansága... A mai napig a 7 éves Thinkpad T420-amat használom, munkára. Igaz, tettem bele +4 giga ramot és a vinyót ssd-re cseréltem (szerencsére mivel úgy van megcsinálva, hogy gyerekjáték szerelni, még az ilyen fakezűek is el tudják ezt végezni mint én - aki látott már ilyen gépet tudja, hogy szinte szégyenkezve mondom, hogy ez "szerelés"). Teljesen megfelel a sebessége, használhatósága, a tartóssága. A 7 évből az első 5-ben rendszeresen volt hordva, a zsanérok olyanok mint új korában, és egészében teljesen egyben van a gép.
Erre a gépre rátérve: nálam így haladt a teszt olvasása. Nocsak, lehet, hogy erre fogok cserélni? Elérkeztem a portokhoz, látom milyenek, azt mondom, ajjaj, nem valószínű, hogy erre fogok cserélni. Amikor megláttam, hogy mindezt mennyiért: biztos, hogy nem erre fogok cserélni. Pedig nagyon jól jönne egy desktopként is használható tablet (dokkolható esetleg), de legyen annyira hordozható, hogy laptopként és táblagépként is működjön. Sajnos úgy látom, hogy nem ez lesz az.
-
ted_tris
tag
Annal az 5 eves ipadnel meg notinal mar egy abakusszal is elorebb vagy.
Ipad mobil cucc kb. netezesen kivul loszarra se jo kb. mint egy droid.
Egy 5 eves noti meg a csiga es egy nyugdijjas tetu szintjet hozhatja.
Szerintem se dobd ki oket, varj meg egy 6-8 evet vele...#2.
Miert ugy mi lenne?
Egy surface klon amd-vel.
Agybaj ami ti amd fanboyok csinaltok.Ez pl. abban is tobb a surfacenel, hogy nem doglik meg egy ev hasznalat utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest