- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
spal
csendes tag
válasz zsoltyyy #104 üzenetére
Oh, hát úgy látom elkapkodták...--vagy nem volt vaskos a készlet...-- Okt. 28-án kapott hírlevélben 100 euro volt --akkor meg is néztem, a magyar oldalon ezért sima A1-et adtak, vagy legalábbis ennek írták, természetesen az ejrónak megfelelő forintért, míg a briteknél E-ként adták ugyanezért az összegért, csak fontban kifejezve-- ehhez mértem magam, hisz idehaza majdnem az egyetlen elérhető és acer mobilt jó áron árusító cég. --legalábbis én mást nem találtam, pedig még a márkaboltot is megkérdeztem, nem-e tudnának rendelni...--
(#92) littlelion21
Mivel az Acernek semmilyen szervize nincs itthon --leszámítva az EC-HO-t de ők garanciális szervizzel nem foglalkoznak-- és ismerve, hogy regionális szervizközpontjai vannak, --és ezt talán némiképp tükrözik is árban-- teljesen mindegy, hogy honnan veszed, max azt spórolod meg, hogy az importőrhöz kell csak elküldeni, nem egy másik tagállamba --eu-n belül ez nem akkora plusz költség--. Akinek hazai szerviz háttér kell az vegyen HTC-t. --ZTE vagy Huawei ilyen szempontból hogy áll? Csak érdeklődés--
-
spal
csendes tag
expansys?
(#73) CHIPman
Az A1 tényleg nem a legjobb, bár swap-pel az is használható, de a Liquid E ezt a csorbát javítja. Idehaza az acer valóban nem forgalmazza a telefonjait, ezt nem értem a mai napig --hisz körbe majd mindem szomszédnál kínálják--. A fogyasztást nem illik felróni, hisz mimdegyik egynapos gép, az a fél óra meg...Nálam főleg a Skate ajánlása vágta ki a biztosítékot...egyik soc sem előre mutató, de azért egy szakadék van a kettő közt. Főleg hogy ennyiért már snapdragon gen2-t kapni.
(#83) syl5
jó hát ezt megértem, de akkor is, széles a piac és nagy a verseny, no de betudom ezt a furcsa magyarságok közé mint amilyen a vw vagy újabban a skoda prémium márka...A válaszokat köszönöm!
és a mini továbbra is borzalmas alternatíva, ha aktív netes valaki xD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest