- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
A cikk nagyon jóra sikerült, mostanában ez volt az első cikk,ami úgy cím alapján is érdekelni tudott.
A telefon nagyon nagyon tetszett, meglepődtem a masináról készült képek után, amikor kicsomagoltad, hogy nem is olyan kicsi.
-nem baj, szeretjük az emberes méretű vasakat-
A leírtak, és a specifikáció alapján gördülékenyebb működésre számítottam, tehát a videó itt is meglepett.
Nagyon szép telefon, és már vártam a cikk végét, míg eljutok az árig....
De közbe jött a kamerát taglaló rész, és az első képet kinagyítva ez volt a reakcióm:
"Mi A P*csa?"
valami brutálisan retek, még a makró is, pedig én is szutyok Tubi kamerához vagyok szokva, de ez klasszisokkal ocsmányabb felvételeket csinál.
Körülbelül, amikor a 14 éves pózer kislányok a WC tükrében fényképezett portréikon csiszolgatják a gimp tudásukat.
Szvsz, vágni kell rá egy darab szigszalagot, és szépen le kell ragasztani azt fránya kameranyílást.
Számomra minden más szempontból remek készülék, de a kamera miatt akkor sem venném meg, ha 50k-val olcsóbban adnák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest