Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Acerem van. . .
Egy meghalt, kaptam egy másikat egy hónap anyázás után.Az most szétszedve fekszik egy dobozban, touch panelt kéne rendelnem hozzá, más baja nincs. . .
Én mondhatom rá, hogy attól függetlenül, hogy nagyon szerettem, gyors volt mint az állat, egy kalap szart sem ér az Acer PDA, amíg nincs rendes szervízük?
Köszi.
szerk.:
Amúgy az a durva, hogy nem hittem volna hogy az S200-as képérzékelőjét még valahol használni fogják, mert az csinált ilyen csapnivalóan szar képeket. És de
-
z0d1AK
nagyúr
Jah, úgy 4 darab van polcon, ami megmurdált, és arra vár, hogy Angliában az Acer azt mondja, hogy talán megcsinálja. Ezen kívül egy éppen most is szervizben van, régebben pedig azt hiszem, hogy 2 jött már vissza javításból.
Ha emlékeim nem csalnak, 1, vagy 2 volt, amiről nem hallottunk utólag, hogy gond van vele.
Persze új modell új szél, lehet hogy éppen ez már nem fogja olyan sűrűn megadni magát ki tudja. A lényeg, magamnak így sem, úgy sem vennék Acert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest