Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
külsőre semmi extra, de pont jó.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
bocsika
aktív tag
Csak a nagy akku pozitívum.
-
amanoba
őstag
Akadozó programok és rendszer mellett bármilyen 100k fölötti ár merészen hangzik..nem értem, mit gondolnak az acernél, ráadásul egy dedikáltan játékra is kihegyezett, ugyanakkor arra teljesen alkalmatlan géppel.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Lime010
csendes tag
Nem rossz
-
callmeakos
veterán
Kedves Acer!
Ülj le, 1es!All→M8
-
HoaryFox
őstag
Egyedül a nagy akksi bíztató, de hát egy ilyen vasnál ilyen akadozások... ráadásul ennyiért
Ezt most elk*rtad, Acer... nem kicsit, nagyon"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kicsit mintha összecsapták volna, ebben a kategóriában azért ne szaggasson egy tablet.
<< Heimdal >>
-
gancsos
csendes tag
A Nexus 10 hasonló teljesítményt nyújt? Szerintem a bővithető memóriát leszámítva mindenben odaveri....!
-
smkb
őstag
Full HD-re szimplán már kevés a Tegra3 gpu-ja. Ennyi. Az Asus Infinityn sem nagyon röpködnek a komolyabb gpu gyötrő játékok. Ehhez a felbontáshoz erősebb gpu kell.
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz összességében. De a MediaPad 10 FHD jobban bejövős, persze ha kapható lenne.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Dolphine
addikt
Az ASUS Transformer Pad Infinity ugyanis egy kicsit drágább, ám ennek kompenzálására jobb teljesítményt nyújt
Kicsit??
Úgy tűnik eltérő fogalmaink vannak a kicsivel kapcsolatban! Az Infinity nyitóára jóval 200e fölött van!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
franc0
őstag
Fel kéne már ébredni a tablet gyártóknak. Ez bizony kőkemény cost-driven business lett, mióta ilyen olcsó az iPad és a Nexus.
Vége van a régi jó early adopterek pénzszórásának.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Turbobacsi
senior tag
"Ennek ellenére a gyárilag telepített Real Racing 2 jobban fut egy 50 ezres gépen, mint ezen" a felbontás ugyanaz??
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Hobbbyt
őstag
válasz Turbobacsi #14 üzenetére
Ha a Tegra3 kevés a 1920*1200-as 16:10-es képernyőhöz, akkor miért erőltetik? Van erősebb SoC is a piacon..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Ati1979
veterán
Akadozó programok ennyi pénzért?
Ez így elég nagy bukta... -
h_and
tag
Teljesen rendben van, na bumm akadnak a játékok...legtöbb ember amúgy sem játszik, max 18 éves koráig
-
moleculez
veterán
Nincs ott gond, hw-esen egybe van a cucc, csak egy sw update rafer, oszt jonapot.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
MrPetya19
addikt
Micro hdmi van rajta. Egyébként jb állítólag jobb lett.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Knorbi79
csendes tag
Kedves tesztelő az ACER védelmére kell, hogy áljak.
Nekem már 3hónapja megvan, és az alábbiak közül még egyszer sem tapasztaltam a recsegést ropogást pedig csavargattam de semmi, a szaggatást a játékokban nem értem. Eddig semmi akadást nem tapasztaltam a saját Acer a700-mal kapcsolatban, de lehet csak a flash player gond van önöknél, azért Full HD fut az egész azt ne felejtsük el. Szerintem remek kis készülék én napi szinten használom mind videó, játék és internetre egyaránt. -
Stauffenberg
nagyúr
Én az általad megjelölt korhatárt hat évvel léptem túl, de még mindig napi szinten játszom PC-n, konzolon, telefonon, ami éppen akad.
Ezek mellett tisztes munkám van, együtt élek a barátnőmmel, sportolok, stb...
Nem hiszem, hogy a játék csak a gyerekek szórakozása volna, elvégre a sport is játék, hiszen mi másért megy ki egy felnőtt ember focizni, kerékpározni, sziklát mászni, ha nem azért, mert szórakoztatja és verseng a többiekkel vagy önmagával.
Javaslom, hogy olvass egy kis pszichológiai szakirodalmat a témában, ugyanis abban egyetért a szakma, hogy a játékra kortól függetlenül mindenkinek szüksége van. Hogy ezt miben találja meg valaki az teljesen irreleváns: Van aki sportol, van aki társasjátékozik, van aki pókerezik, van aki az autóját tuningolva megy gyorsulni és van aki videojátékokkal üti el az időt. Mindegyik játék, mindegyik szórakoztat és mindegyikre szüksége van az embernek 0-99 éves korig.
Egészen biztos vagyok benne, hogy te is játszol valamivel, csak te a játék fogalmát lekorlátozod a csattogós lepke tologatás köré.
[ Szerkesztve ]
-
winhelper
tag
Ha figyelmesen elolvasod a cikket, a felhasználói felület is megröccen. És ez az ami megbocsáthatatlan egy ilyen kategóriában. A másik, 18 felett is játszanak az emberek és egy EA logós gépnél elvárnám, hogy akadás nélkül futtasson bármilyen játékot.
Stauffenberg: én meg 16 évvel léptem túl és egyetértek.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
franc0
őstag
válasz Stauffenberg #22 üzenetére
"Ezek mellett tisztes munkám van"
Biztos vagyok benne, azok is tisztes szakmák, ahol délután 4-kor kiesik a kezedből a szerszám és semmi jövőképed nincs.
De ne ez legyen a mérce. A mai, sikeres felnőtt városi embernek munka, sport, család, önképzés mellett játékra nincs idő.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Stauffenberg
nagyúr
Köszönöm, te jobban tudod helyettem, hogy mire van időm és mennyire tisztességes a munkám. És mesélj a munkámról, mivel foglalkozom és mennyit töltök sporttal, családdal, bármilyen más hobbival és ezek mellett mennyi időm jut játszani?
Örömmel hallgatlak, aztán majd szólok ha sikerült valamit eltalálnod.
-
winhelper
tag
Durván degradálóan beszélsz olyan emberekkel, akiket nem ismersz.
Nekem sincs időm játszani, de attól független van jó pár játék a Note-on. Nem esik ki a kezemből a "szerszám" 4-kor, sokszor csak hajnal négykor. Egy szoftverfejlesztő cég designere vagyok, ahol szoftvereket ÉS játékokat is fejlesztünk iOS és Android platformra.
Kevesebbért is tettek itt embert pihenőre, szóval ne személyeskedj.
Sajnálom, ha neked csak a rohanásból áll a felnőtt életed. Ezt nevezed sikernek?Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
vinibali
őstag
pont ma néztem az Xperia tablet S-t, annak sem volt semmi képe a az 1280*800-as felbontásával, akkor itt mi lehet?!
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Legendd
senior tag
Hogy is mondjam, jobban szaggat,mint kellene,nem azt mondom,hogy halál,de azért ne kelljen már örülnöm,hogy sokszor jól fut,ezt olcsóbb cuccokra is el lehet mondani.
De ha pl. a gyárilag telepített Real Racing 2-vel jártszomm,akkor a menü durván szaggat,de a játék is akadozik néha,akkor meg minek az EA? Nem rossz,de így nem lehet ajánlani,mert sok konkurens termék van már a piacon.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
b4zsi-
őstag
Ez a teljesítmény elég gáz 130 ezer forintért. Pedig amikor elkezdtem olvasni a tesztet micsoda kijelző,hardver,akksi de az optimalizáltság az elég komoly ellenérv (sajnos).
-
h_and
tag
válasz Stauffenberg #22 üzenetére
Én nem tudom játéknak nevezni azt, ha egy lapos tárgyat jobbra és balra forgatok a kezemben
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezek szerint semmit sem értettél abból amit mondtam. Nem csak ez a játék. Mellesleg engem sem szórakoztat az ilyesmi, de ettől ez még játék, másoknak szórakozást és kikapcsolódást jelent és nem csak gyerekként, hanem felnőtt korban is. Ez nem arról szól, hogy leülsz vele órákat játszani, hanem pár percre, negyed órára, húsz percre köti le a figyelmed.
-
Ihsahn
tag
Fogadd őszinte gratulációmat, te nagyon fontos, komoly munkát végző ember. Nyilván rajtad kívül más nem is dolgozik, csak úgy tesz, mintha...
És hogy kinek mire van ideje, arról nem gondolom, hogy neked túl sok fogalmad lenne... Mindenkinek arra van ideje, amire igazán akarja...[ Szerkesztve ]
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
Nigér
őstag
Erős vas a Tegra 3, szerintem a szoft optimalizálásával lehet a gond.
-
dreamdancer
őstag
Jó volna látni még pár androidos fullHD tabletet, lehet, hogy egyszerűen még nincs olyan hw, ami izomból elvinné az Androidot ilyen felbontással. Vagy elég lenne duplázni a RAM-ot. Vagy ki tudja.
A lényeg, hogy ennek így és ilyen áron szvsz nincs értelme, hogy fog muzsikálni ez a vas 1-2 év múlva az akkori programokkal?!
Nem a lényeg a fontos.
-
Neurotoxin
őstag
válasz dreamdancer #39 üzenetére
Hát ez elég lutri. Addigra még kijön néhány android verzió, aztán vagy lesz rá hivatalos vagy bütykölnek rá főzött romokat. Kiszámíthatatlan, de ha ilyen ütembe jönnek ki újabb és újabb készülékek, hol lesz ez már 2 év múlva?
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Fryskitt
addikt
Nekem egy Samsung Galaxy Tab 2-m van. Az is szaggat már az oldalra lapozáskor is. JB nincs rá (ki tudja a Samsung mikor lesz kegyes hivatalosan kiadni - és ez szerintem mega gáz, egy utolsó generációs tabletnél), ahhoz meg butus vagyok, hogy elkezdjek főzött ROM-okkal játszani. Az SD kártya bővítés is nagy szar, mert az mondjuk jó, hogy zenét meg filmet így könnyű volt rá rakni, de telepíteni rá nem lehet, szóval nesze neked fogd meg jól.
Az igazság az, hogy aki elsősorban használja és nem ért hozzá az átlag felhasználónál jobban, annak véleményem szerint nem jó választás az Android. Az Apple és a Microsoft sokkal jobban fogyasztható átlagember szinten. Ott magától értetődőek a dolgok, nem kell buherálni. Igaz, a lehetőségek is sokkal korlátozottabbak, de sok embernek nem is hiányzanak. Pl. szüleim biztos nem fogják az Android rugalmasságát észrevenni, azt viszont igen, a kis Samu mennyire tud szaggatni a gyári ICS-csel.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
HuMarc
addikt
Szép, szép, de minek is? Ott az Iconia A510. Akkor ezt minek?
-
footy
addikt
XXI szazadba FM radio? Ez az az eszkoz amit net nelkul nincs ertelme hasznalni, betol az ember egy netradiot es kesz. Az FM-nek amugyis moslek a minosege, ha net nelkul valakinek mindenkepp radio kell, akkor mar inkabb DAB.
-
leeate
senior tag
Ez a cucc max. 50 ezret érne meg szerintem, 130 ezerért azért már ott van egy iPad (mini), ami ha másért nem is, de azért egyből jobb vétel, mert arra legalább a rendszer és a programok is optimizálva vannak. És a Beach Buggy Blitz sem szaggat
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
fojuzer
aktív tag
Nos valoban jó ha tezstet irnak,bár van akit idegesit a fozás,fényképezés viszonatgságainak nyaggtása,mert sütni-kávétfözni nem tud,aki fotozni akar vegyen ere masinát ezek nem ere valók,na mid 1! Kicsit drága az átlag /proliknak/ de kell a választék!
föolvaso
-
Stauffenberg
nagyúr
130 ezerért retina kijelzővel szerelt iPad 3 is kapható. Az iPad mini 100 ezer forint.
Tök vicces, hogy az értékelhető Androidos gépek az Apple áraira akarnak rálicitálni. A Nexus vasak meg jók, de azért ott is sok mindenről le kell mondanod az alacsony ár érdekében. Nekem a Nexus 7 kicsi és a Nexus 10 meg sehol sem kapható a világon, mert mindenhol kifogytak belőle.
Azt hiszem idén sem veszek táblagépet, talán egy iPad mini 2 lesz ha végre beletesznek egy normális felbontású kijelzőt. Sokkal könnyebb és vékonyabb a Nexus 7-nél és ha rendes kijelző lenne benne, akkor már nem lenne egyáltalán vészes a felár.
16 GB Wi-Fi only a Nexus 7 esetében 80k az iPad mini meg 100k ha hivatalos garanciával akarod. Ráadásul az iPad mini képaránya és mérete miatt az ugyan olyan kompaktság mellett jóval nagyobb kijelzőt ad. De a kijelző felbontásával nem tudok megbarátkozni...
A hardver meg olyan amilyen... a Nexus 7 sem csúcsgép és az iPad mini sem, de mindkettő gyártója a végletekig durva optimalizációban bízik és mindkét esetben működik.
-
franc0
őstag
válasz Stauffenberg #49 üzenetére
Hehh, ettől agybajt kapok. 7,9 colra már nem elég az 1024*768.
Persze 2 éve még 9,7 colon "amazing" volt. First world problems.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook PRO 13 M1 Garis
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3év gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - 15.6"QHD 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD - i7 13650HX - 144Hz - 12GB - 512GB SSD - Win11 -RTX 4050 -3 év gari
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest