- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, nekem is volt ezzel gondom, hogy a memóriakártyát olyan lehetetlen helyre csatolja fel a rendszer, hogy trükközni kell, hogy elérjem rendesen. eddig az ES file managerrel megy, de annak a felületét nem szeretem annyira, mint a file manager hd-t, csak az meg nem látja az összes rendszermappát...
itthon sajna nincs hálózatos meghajtó, amivel próbálkozhatnékde tényleg jó lenne egy ilyen médiaszerver funkció. csak szerintem amíg nem tudod felcsatolni a rendszerbe a hálózati meghajtót, addig ez nem nagyon fog menni. illetve esetleg így: [link]
-
törölt tag
nem a kompatibilitással vannak gondok, csak inkább a kinézettel. mondjuk szép példa erre a google reader app, ami szuperül fut, csak sajnos nagyon ronda tableten
nem is értem miért nem csinálták még meg rendesen, már mióta létezik HC is, legalább a saját hivatalos programjaikat átírhatták volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest