2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tablet rovat

Acer Iconia Tab A500 - korrekt iparosmunka

Az Acer honeycombos tablet-víziója nem más, mint egy jól kivitelezett iparosmunka. Használható, hozza az elvártat, de ezen felül semmivel nem kápráztat el.

Hi​r​d​e​t​és

Bevezető, tartozékok

Az Acer komolyan veszi a táblagép-bizniszt. Semmit nem bíznak a véletlenre, a tableteik egyaránt célozzák a Windows-mániákusokat és az Android-kedvelőket is, az Iconia Tab vonalban ugyanis két eltérő családot találunk, melyeket a gyártó egy igen egyszerű elnevezési konvencióval különböztet meg. Míg a Windows-zal telepített gépek W-vel kezdődnek, az androidos vonalba tartozó termékek nevének elején pedig egy A betűt lthatunk.

Acer Iconia Tab A500
[+]

Az androidos kínálatban is több géppel futhatunk össze. Az Iconia Tab A100 a hét hüvelykes képátlójával a kisebb masinák kedvelőinek kedvez, míg tesztalanyunk tíz hüvelykes kijelzője a multimédia-őrültek számára lehet vonzó. Nemsokára érkezik az A501 is, amely az A500 kibővített, 64 GB kapacitású belső tárhellyel szerelt változataként fog piacra kerülni. De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen még el sem kezdtük az A500 boncolását.

Acer Iconia Tab A500
[+]

A táblagép egy jókora fehér pakkban érkezett hozzánk, melynek fedelét az Iconia Tab A500 fényképe díszit. A dobozban találunk egy használati utasítást, egy microUSB-kábelt és egy hálózati töltőt a megfelelő átalakítóval. Egy füles véleményem szerint még belefért volna, így kimondottan soványka a kínálat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rde​tés​

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.