- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendeboy
csendes tag
-
hegyi.balazs
csendes tag
Bocs, kicsit lemaradtam a történtekről, de letöltöttem, 3,8 MB és a zip hibás, (kéteszer is letöltöttem). Lehet hogy egyszerübb lenne, ha megmondanád a travelmate számát, és akkor leszedem az acertol. Bár a régi aceremhez fent volt a driver és amikor felraktam, az is csak annyit tudott mondani, hogy kérte a hardvert, ami szerintem nem volt benne. Mindegy akkor azért megpróbálok nézni egy drivert hozzá, és neked legyen igazad.
-
hegyi.balazs
csendes tag
A hálókártya drivert csak manuálisan tudod installálni, magyarul bemész az eszközkezeklőbe és ott a még nem ismert hálózati eszköznek megadod (jobb kilck, tulajdonságok, illesztő progi, frissítés) a IA32 könyvtárban lévő fileke, az meg felismeri és installálja.
Szerintem a bluetooth-t felejtsd el, mert egy deka sincs a gépben, nekem előtte is acerem volt, arra is ráírták és abban sem volt. Vagy neked működik vista alatt? Ezt jó lenne nekem is tudni, mert akkor én is installálnám, de egy tesztprogrammal átnéztem az össze eszközt és bluetooth-t nem találtam, de ha vista alatt megy akkor biztos van. Neked könnyebb kipróbálni, mert vista driver van fent az acer oldalán. Ezt majd írd meg kérlek.
Én a Hirens boot cd-t ajánlom, egy rakás jó cucc van benne, test progik, infós progik, clone progik, minden azon fent van a ghost is. Nem túl bonyolult. keress rá, meglesz hamar
A póstát hagyjuk, épp Bromyardban élek angliában
-
hegyi.balazs
csendes tag
A zöld kis hangerő mutató az xp-n volt csak eltűnt az installálások után, de szerintem a driverek felrakása után, van egy ghostom még az elejéről , visszarakom azt és minden install után nyomok egy restartot. Elküldöm a drivereket, de linkek nincsenek, mert már nem tudom honnan tültögettem le. Csak a filek vannak, 132 MB. Kéne valami ftp cím. vagy lassan emailban, de az elég amatőr lenne
Találd ki hogyan.
Hát madzaggal nem próbáltam a netet, mingyá kipróbálom, és majd megírom, hogy mi a szitu. -
hegyi.balazs
csendes tag
Nekem professional van fent, mert sulis, és a mikrofos teljesen hivatalosnak látja, így tudom gondnélkül frissíteni, igazából nem is hallottam azokról amiket mondtál
Nem tudom mi lehetett a probléma, én wifin keresztül használom és tökéletes minden, de nem csak ez, hanem minden a géppel, kivéve azt az apróságot, de az is jó volt az elején.
Szerintem próbáld meg újra felrakni, előtte ments egyet ghostal és akkor 3 perc alatt visszakapod a vistát, ha mégsem jön be a xp. Talán a driverek, amiket használtál azok is befolyásolhatták, én már nem lepődök meg semmin. ha az segítség elküldhetem azokat amiket én használtam. Mennie kell, ha nálam jó, akkor ott is jónak kell lennie.
-
hegyi.balazs
csendes tag
Nem, a gép oldalán lévő poti használatakor, előtte volt a képernyőn egy zöld kis csíkokból álló nem toom mi, ami mutatta, hogy épp mennyire hangosítottam fel vagy halkítottam, le. Hang az van, minden tökéletes, csak szeretném látni, hogy épp hol tartok a szabályoásban, amikor használom azt a potit, mert végtelen mind a két irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lexus, Toyota topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- TCL LCD és LED TV-k
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged