- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyi.balazs
csendes tag
Bocs, kicsit lemaradtam a történtekről, de letöltöttem, 3,8 MB és a zip hibás, (kéteszer is letöltöttem). Lehet hogy egyszerübb lenne, ha megmondanád a travelmate számát, és akkor leszedem az acertol. Bár a régi aceremhez fent volt a driver és amikor felraktam, az is csak annyit tudott mondani, hogy kérte a hardvert, ami szerintem nem volt benne. Mindegy akkor azért megpróbálok nézni egy drivert hozzá, és neked legyen igazad.
-
hegyi.balazs
csendes tag
Helló!
Valakinek van még ötlete hangerős problémához. A gép oldalán (aspire5720z) a hanerő potméter használatakor nem jelzi a képernyőn a a hangerő aktuális nagyságát. (a zöld kis csíkok) Az xp install és a driverek installálása után még volt, aztán installálgattam még dolgokat és egyszer azt vettem észre hogy már nem jelzi, Nagyon idegesítő.
-
hegyi.balazs
csendes tag
A hálókártya drivert csak manuálisan tudod installálni, magyarul bemész az eszközkezeklőbe és ott a még nem ismert hálózati eszköznek megadod (jobb kilck, tulajdonságok, illesztő progi, frissítés) a IA32 könyvtárban lévő fileke, az meg felismeri és installálja.
Szerintem a bluetooth-t felejtsd el, mert egy deka sincs a gépben, nekem előtte is acerem volt, arra is ráírták és abban sem volt. Vagy neked működik vista alatt? Ezt jó lenne nekem is tudni, mert akkor én is installálnám, de egy tesztprogrammal átnéztem az össze eszközt és bluetooth-t nem találtam, de ha vista alatt megy akkor biztos van. Neked könnyebb kipróbálni, mert vista driver van fent az acer oldalán. Ezt majd írd meg kérlek.
Én a Hirens boot cd-t ajánlom, egy rakás jó cucc van benne, test progik, infós progik, clone progik, minden azon fent van a ghost is. Nem túl bonyolult. keress rá, meglesz hamar
A póstát hagyjuk, épp Bromyardban élek angliában
-
hegyi.balazs
csendes tag
A zöld kis hangerő mutató az xp-n volt csak eltűnt az installálások után, de szerintem a driverek felrakása után, van egy ghostom még az elejéről , visszarakom azt és minden install után nyomok egy restartot. Elküldöm a drivereket, de linkek nincsenek, mert már nem tudom honnan tültögettem le. Csak a filek vannak, 132 MB. Kéne valami ftp cím. vagy lassan emailban, de az elég amatőr lenne
Találd ki hogyan.
Hát madzaggal nem próbáltam a netet, mingyá kipróbálom, és majd megírom, hogy mi a szitu. -
hegyi.balazs
csendes tag
Nekem professional van fent, mert sulis, és a mikrofos teljesen hivatalosnak látja, így tudom gondnélkül frissíteni, igazából nem is hallottam azokról amiket mondtál
Nem tudom mi lehetett a probléma, én wifin keresztül használom és tökéletes minden, de nem csak ez, hanem minden a géppel, kivéve azt az apróságot, de az is jó volt az elején.
Szerintem próbáld meg újra felrakni, előtte ments egyet ghostal és akkor 3 perc alatt visszakapod a vistát, ha mégsem jön be a xp. Talán a driverek, amiket használtál azok is befolyásolhatták, én már nem lepődök meg semmin. ha az segítség elküldhetem azokat amiket én használtam. Mennie kell, ha nálam jó, akkor ott is jónak kell lennie.
-
hegyi.balazs
csendes tag
Nem, a gép oldalán lévő poti használatakor, előtte volt a képernyőn egy zöld kis csíkokból álló nem toom mi, ami mutatta, hogy épp mennyire hangosítottam fel vagy halkítottam, le. Hang az van, minden tökéletes, csak szeretném látni, hogy épp hol tartok a szabályoásban, amikor használom azt a potit, mert végtelen mind a két irányban.
-
hegyi.balazs
csendes tag
Helló!
Valaki segítsen abban, hogy miért nem látszik a monitoron a külső hangerőszabályzó használatakor a hangerő nagysága (a zöld kis csíkokra gondolok).
Felraktam az xp-t, tököltam vele 3 napot, persze csak utáma találtam meg a fórumot.
Az install után látszott, azóta felraktam és beállítottam egy rakás dolgot, de nem tudom hogy mi okozta hogy eltűnt. Van egy gyanum, hogy a e-cuccok okozták.Egyébként köszönöm a 5720z-s hozzászólásokoat, a pattogó hang nekem is volt és soha nem jöttem volna rá a winchesteres machinációra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest