- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem itt csak passzívról van szó. Még jó hogy elbír nagyobb kártyákkal is ventivel megtámogatva. A régi 4850-esem gyári hűtővel instabil volt (70-90fok), ezzel meg simán használható egy fixen alacsony fordualtra kötött 12cm-es ventivel. Ha nem lenne eleve jó hűtésem a 6950-esre akkor most is ilyent vennék, max 2db minimumra kapcsolt halk ventivel.
-
válasz
FireKeeper #5 üzenetére
Mennyit szívtam én ramsünikkel.
Még az első AC S1 szériával gyakorlatilag már rákötöztem a süniket hogy ne essenek le. Ez egy Ati 4850-en volt, amire igazából nem is nagyon kell ramborda ha nincs húzva. (nemref hűtős inno 8800Gt nél se lógott rá a borda ramokra, ezen is hasonló frekis ramok voltak)
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged