- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blaca83
őstag
válasz
WayneGace #18 üzenetére
1. Ha a minimum 15 %-os árkülönbség mellé párosulna "minőség is", nem csak az Asus név megvételét kapnánk akkor lenne is értelme, így viszont semmi.
2. Az emberek 90 %-a nem trtja már meg a VGA-ját egy évnél tovább, tehát plusz egy mínusz az árdifferenciára.
3. A Giga és az MSI is ad 3 évet és nem kér el szintén a semmire + 15 %-ot.
Az MSI kártyái sokkal jobbak mostanában az Asus-énál.4. Az EVGA 10 évet is ad és mellé minőséget is ha már kicsit drágább az átlagnál.
Ezt a garanciaidőt sem fogja kihasználni az ég világon senki. -
blaca83
őstag
Lassan szívesebben veszek Asus helyett mondjuk Palit Jetsream vga-t vagy bármi mást mert az Asus már nem a "minőségről híres" hanem inkább arról, hogyan adjuk el a "madaraknak" kb: 15 %-kal drágábban a sz@rt!
A Gigánál is volt mélyrepülés, de már nagyjából helyreálltak és ráadásul soha nem adták a termékeiket a piac felett 15 %-kal.
A Zotac nagyon jó gyártó csak Európában nem annyira elterjedt!
Zotac gtx 670 Amp-t teszteltem személyesen és Nekem nagyon bejött.
Húzva hangosabb mint mondjuk az MSI TwinFrozr IV de azért jó kis hűtő. Kiváncsi leszek a 3 ventis verziójára! -
törölt tag
Egész jó kis kártya, a táp csatihoz meg annyit hogy annak ott a helye, mert most hogy nézne ki hogy középen van, tuszkold oda a vezetékeket... Úgy mutat szépen ha pont a legvégén van, ezt nem is értem, hogy nem lehet ezt érteni
-
Szucsee
csendes tag
Egyik ismerősömnek Zotac 560 ti AMP!-ja van, és annak pl hátulján van a két táp csati. Nála a kis (azért annyira nem kicsi) gépház miatt a tápcsatit a kártya beszerelése előtt kell csatlakoztatni a kártyához, mert utána már nem férsz oda a 90 fokkal elfogatott merevlemez tartó lemez miatt. Nekem ez a 90 fokkal elforgatott merevlemez tartó megoldás nem tetszik
Szerk: Bocs, #2-nek szól a válasz :S
-
Sicilian
addikt
Sajnos felhasználó szempontból meg szar !
-
JanR
addikt
Szépnek szép, egy kis cement és már mehet is a fal építés
Amit nem értek, hogy miért a VGA külső felére rakják állandóan a táp csatlakozást
-
Reggie0
félisten
Nekem most jon a 770-es...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest