- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wallasz
csendes tag
Ha kiadnának egy vékony, 21:9 képarányú, 6.1es kijelzőjű Sony kagylót, bármennyiért megvenném.
-
Maxxy10
addikt
Teljesen rendben van, inkább nőknél tudom elképzelni de jó a vonal.
-
őstag
Annyira elegem van a péklapát telefonokból, hogy megfogadtam egy ilyenre beruházok de aztán meglátom majd az árát.....
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Külső dizájn elég egyszerű és letisztult . Számomra túlságosan is . Sokkal több fantázia van a kedvezőbb árfekvésű gyártóknál mint a Nokia vagy Alcatel esetén . Az akkumulátor kapacitása sem lesz valami bőséges . De önmagában nem lehet rossz, szívesen kipróbálnám . De nem vennék rá mérget hogy elsőre elnyerné a tetszésemet .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Vig Zsolt
tag
Nem rosz telefon,de az akumlátor lehetne nagyobb és a külső dizájn nekem is túl egyszerű..
[ Szerkesztve ]
-
-
Garada
őstag
Nem gondoltam volna, de bejön ez a forma, kár hogy az árazással ennyire elszálltak ennél a szériánál.
-
szami777
addikt
Gyorsan gyűjtsél, mert leállították a gyártását, fene tudja, mikor fut ki.
Egyébként a pici telefonokból sokkal kevesebbet gyártanak, pl az s10e is baromi hamar eltűnt a hivatalas partnerek polcairól.
Nem nagyon kockaztatnak.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest