- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magisk csak su miatt lényeges illetve hogy adblockert tudjak használni , illetve vanced youtube magisk alól,su hide szintén a fentebb említett programmal. Miattam ne próbáld ki hogy okoz e gondot a magisk telepítése, nehogy bootloop vagy hasonló dolgok miatt szívás legyen a vége . Idővel úgyis kiforrja magát .
Találtam ilyen screen protektort , szerinted érdemes egy próbát tenni vele ? [link] hajlított ,uv ragasztós .
-
Már csak egy kérdésem van, a stock recovery-nek nem gond a magisk telepítése? Illetve ami régóta gond a gépemen hogy hiába próbálom adott mappából shift+jobb egérgombbal indítani a PowerShell , cmd parancsot , nincs rá lehetőségem hanem mert nem szerepel windows felugró ablakban , így aztán parancssor alól lépdelek a könyvtárig és úgy kell indítani a twrp bootot . Remélem nem nagyon fárasztalak.
-
Köszönöm a részletes leírást, véleményed .
Úgy érzem méltó utódja lesz a mi mix 2-nek a note lite 😁. Egyedül talán az előre helyezett ujjlenyomat olvasót kell megszoknom . Kamerában az imx 386-hoz képest biztos az előre lépés, soc-ban csak egy kicsit ,üzemidőben pedig sokat libbenek pozitív irányba az eddigi kb 6-6.5 órához képest . Custom twrp terén nem érdemes a maradó, telepített irányba próbálkozni, és maradjak inkább a twrp boot ,custom rom,magisk telepítés majd wipe data,cache..stb ,twrp off , reboot stock recoveryvel indulásnál ? -
Ez majd nekem is jól jön majd , lassan csatlakozok a klubhoz .
A készülékről milyen negatív,pozitív dolgot tudsz írni , legfőképp a kamera része érdekel s talán hogy ha már nincs értesítő led , be lehet e kapcsolni az edge értesítést, villanást ? Az Aod nem különösebben érdekel , nem ver miatta a víz (lumián se használtam anno ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest