Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
válasz babosmiki #41 üzenetére
Szerintem ez a 10.000 db egy nagy kamu, másképpen nem jutnál telefonhoz az idén.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
BoC1ka
senior tag
válasz babosmiki #39 üzenetére
Havi 10e a kapacitása a Xiaominak, mivel a szűk keresztmettszet a kerámia hátlap. Nem tud többet gyártani a beszállítója a Xiaominak. (Legalábbis erről volt hír) Havi 10e db-hoz 10e kijelzőt vesznek csak -> évi 120k. Annak az évi 120k darabnak jóval magasabb a beszerzési ára mintha pl Samutól vennének évi 3 mio kijelzőt.
A csavar a legjobb példa erre, az egyik legvolumenfüggőbb termék a világon. 1 csavar ára horribilis összehasonlítva 1k-10k-100k-millióhoz képest.
YNWA
-
Nos el lehet felejteni a MI MIX-et mert decemberben jön a meizu oh my god
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
HXY
addikt
Ezeket nem a kínai webshopok vásárolják fel?
Ha nem akkor, nekik honnan van a készletük? -
törölt tag
Most akkor mit csináljak?
Véletlenül 75Hz-en nyomtam, így 150 készülék lett az enyém.
Ki kellene fizetnem. Segítenétek?
-
kalifa777
tag
Elég nagy a hype a telefon körül, de nem biztos, hogy megéri a felhajtást. Egy rendes tesztet még nem lehetett olvasni a készülékről, és sokan csak a képek alapján döntötték el a vásárlást.
-
őstag
"nagyjából havi 10 ezer darab hagyja el a gyártósorokat"
a következő árusítás 4 nap múlva lesz, azaz akkor 1333 darab telefon lesz?! akkor arra elég lesz 1.3 másodperc.arra lennék kíváncsi hogy a hangszóró megvalósítás a valóságban mennyire jó, annak kipróbálása nélkül nem merném megrendelni
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
L.Levy
csendes tag
Írja ott szép nagy betűkkel, hogy Presale,Estimate to be in stock early Nov.
-
törölt tag
-
kriver
tag
Nem értem a címet, és a cinizmust (csalóka reklámfotó, törékeny...).
Mivel nem tejfölös dobozból van, természetes, hogy törik az üveg/kerámia. A renderképek/termékfotók általában minden kínai telefonnál eltúlzottak. Ugye a "második akar lenni" gyártónak, sót az ablakos Nokiának is voltak dSLR-rel készült, de telefonos képeknek beadott reklámfotói...
Valószínűleg a limitált készlettel felmérték a piacot, aztán vagy gyártanak többet, vagy más névvel kiadnak egy következő generációt. Aztán jövőre minden Samsung és Xiaomi copy kínai gyártónak lesz saját névvel ellátott verziója.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Na majd ha az első teszteket olvassuk róla... Na meg ha a fórumtárs ír majd róla oldalakat...
-
Crytek
nagyúr
Spemall.com-on nem írják, hogy nincs nekik.
Onnan rendelve házhoz szállítással ~ 203k a 6GB/256GB-os verzió és 80 $-al olcsóbb a 4GB/128GB-os[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Matada2.3
veterán
Ijesztő néha ezeket a híreket olvasni, de szét gerjesztik vele a hype-ot úgyhogy a következő tömegszéria még jobban fog teljesíteni.
Finn the human
-
babosmiki
addikt
Én rendeltem egyet korábban, de sajna értesítést sem kaptam..
Gondolom első körben csak a kínai piac.."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Segal
veterán
válasz Dr. 444Hertz #14 üzenetére
Ebayrol most is tudnal rendelni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Arcképgyáros
Szerintem van benne valami.
Prémium kivitel, de még gyerekcipőben járó dolog, tömegtermékként még nem akarják eladni.
Aztán a felhasználói visszajelzésekből tanulva csiszolnak rajta, és a tökéletesített verziót dobják be a piacba a milliók számára.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Griff55
senior tag
Mondjuk szerintem eléggé hülyeség ez a fajta üzletpolitika... mikor el tudnának adni belőle jóval több darabot is, akkor mit fukarkodnak?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Arcképgyáros
Ha esélyem sincs beszerezni egyet, legalább egy itteni tesztre kívácsi lennék.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Griff55
senior tag
Azért reméljük egyszer eljut hozzánk is...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
nagyúr
Úgy látom most a kinai eladásokra fogunk k.verni általánosan..
Én már most unom az összes ezzel kezdődő cikket.
Természetesen a "nem fogod elhinni mi történt miután.. " kezdődő dolgokkal együtt..Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Ennél nagyobb készletük is fogyott már el ilyen 3-4 másodperc alatt.
-
törölt tag
válasz Juhaszatti #6 üzenetére
Honnan tudnád.
-
BoC1ka
senior tag
Hm.. egyedi telefon, magas árazás, rendelés alapú gyártás...ezt most jól eltalálták, vállon veregetheti magát a gm/md/ceo.
belső komponensek alacsony volumen ellenére is polcról levehetőek, több telóba rendelik, "csak" a kijelző és a hátlap aminek húzós a beszerzési ára.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
gerii
addikt
Páran biztosan idegesek lettek.
-
dlaj
őstag
Unalmasak ezek a hírek. Így meg abszolút értelmetlen, hogy azt sem tudni mekkora volt a nyitó készlet.
-
Ha én lennék a Samsung, felcsapnék bérgyártónak, legalább jönne vissza egy kis zsé.
-
Blyan
félisten
10000-es készlet elfogyott 10 mp alatt? Nem semmi rekord...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest