Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
"Az elkövetkező három évben további 2000 bolt megnyitását tervezik, és ennek a felét már Kínán kívül. Egyébként vannak már Mi-üzletek Oroszországban, Spanyolországban, a Fülöp-szigeteken, Olaszországban, és Indiában is van egy csomó Mi-bolt, az év végégig ezek száma is eléri majd a százat."
hvg.hu
Na csak jut majd egy belőle...a tempóról meg annyit ír a cikk, hogy 1-2 nap alatt vagy több mint 60(!) üzletet adnak át (igaz ezt most csak Kínában)
-
judas13
addikt
"....Térjünk a lényegre. Mikor lesz Mi Store Magyarországon? A jelenlegi állás szerint idén (2017)biztos nem. Mivel a Xiaomi cég nem tervez még hivatalos megjelenést az országban, így addig csak arra számíthatunk, hogy egy magyar vállalkozó nyit üzletet valamelyik bevásárló központban. Az pedig eleve halálra van ítélve. Egy márkával nem lehet fenntartani egy ilyen kiadású üzletet, ha az anyacég nem támogatja....
....Magyarország még nem érett meg erre. Jövőre erre visszatérünk, ha még nagyobb tábora lesz a márkának és az új készülékek megjelenése olyan vásárlóerőt generál, ami miatt az offline értékesítésben lát majd valaki lehetőséget. Addig maradnak az online felületek."helloxiaomi.hu
Remélem előbb lesz márkabolt mint gondolnák v gondolták volna tavaly.....
-
belan
addikt
Én mi mix 2 vettem pár napja és miui nagyon jó letisztult nagyon gyors ,és telefon meg gyönyörű csak így tovább xiaomi . Huawei vagy Samsung vagy apple Magyarországon sajnos csak ezt ismeri legtöbb ember jó marketing ennyi . Ha mást márkát mondasz a magyarnak huzza a száját mert azt hiszi rossz telefon régen én is ilyen voltam .
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest