Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabela
tag
Nekem tetszik, kíváncsi vagyok milyen lesz élőben. A samu fold kijelzőjén az a hupli a hajtás helyén elég kiábrándító.
Azon gondolkodtam, hogy ma, amikor már gyakorlatilag minimális kávával tudnak sík kijelzőket gyártani, érthetetlen, hogy senki nem hoz(ott) ki senki olyan modellt, ahol két hagyományos, de kvázi zéró kávájú kijelzőt lehet közvetlenül egymás mellé kihajtani. Ha lenne is mondjuk egy fél mm-es fekete csík a kettő között, azt szívesen elviselném, cserébe, ha 2000 dodó helyett mondjuk csak 600-ba kerülne. Ha pedig két lehajló (edge) kijelzőt tennének egymás mellé, akkor még ennyi se látszana, szoftveresen pedig megoldható lenne, hogy szemből nézve ne torzuljon a kép az illesztésnél. Felhasználói élmény szempontjából alig lenne rosszabb, mint a Samsung-os hupli, viszont töredékébe kerülne. Szerintem 1-2 évig, amíg az új hajlítható kijelzők ára leesik egy elfogadhatóbb szintre, be lehetne tölteni ezzel egy piaci rést. -
movax
őstag
Nahát ez rettenetesen hasznos lesz a hétköznapokban, nem lehet görgetni egy rendeset...
-
opr
nagyúr
Kis hiba a cikkben:
"egy viszonylag kicsi külső kijelzővel, ami kinyitva 2:1 arányúnak tűnik"
Szerintem a kicsi kulso kijelzo kinyitva egy kicsi kulso kijelzonek fog tunni tovabbra is. -
pusszycat
nagyúr
Nem látok u.l.o-t vajon ez,h old fel?
-
Van pár dolog amiktől félek ezeknél a mobiloknál.
1-Üzemidő.Tök szép és jó ez a vékonyság meg összecsukhatóság,de elég erősen behatárolja az akku méretét,legalábbis a jelenlegi akku technológiával.
2-A kijelző tartóssága a hajlításnál.
Ez azért még elég új technológia,van egy érzésem,hogy előjönnek gyermekbetegségek elég sok darabnál.
3-A kijelzővédelem.A GG és hasonló társai se éppen annyira strapabíróak,mint azt mondják.Itt meg ráadásul összecsukva marad egy minimális rés kijelző alsó és felső fele között,ott zsebben olyan vígan fog megülni a por...
Aztán ugye ezeknek nem olyan kemény a felülete még,mint a mostani kijelzőké.
Most még biztos nem ugranék bele egy ilyen telefon megvásárlásába,szerintem egy ilyen mocsok drága telefonnál az első komolyabb karcnál/benyomódásnál agyvérzést kapnék .Ezeknek azért kell még 1-2 generáció mire azt lehet mondani,hogy nagyjából minden téren kinőtték a kezdeti gyermekbetegségeiket.
Amúgy szigorúan személyes véleményem,hogy ezeknek az összehajtható telóknak inkább a Samsung/Huawei féle elképzelésben van igazán értelme.Normál telefon->Tablet verzióban.
De mondom,ez csak az én véleményem,szerintem hasznosabb egy ilyen.Ha akarom normál méretű mobil,ha akarom tablet.
Persze mindenkinek más az ízlése,igénye és a véleménye. -
törölt tag
Nah a kínaiak megint egymást másolják
-
pusszycat
nagyúr
Még 2 év, és mindenki ingzsebében ilyen lesz.
-
Mr.Grincs
veterán
Én kifejezetten várom, hogy legyen valami kinyit becsuk mobiljuk.
-
Plug Life
senior tag
Kínai Nemzeti Szellemi Tulajdon Hivatala 🤭😆😂
-
borand
aktív tag
Még a korábban beharangozott készüléket demozni se tudták, szóval nem tudom mennyire valós ez. A Huawei is nagyon hallgat a Mate X-ről. Tippemre mindenki jól beszart a Samsung példáján, akik mondjuk még így is hamar lereagálták és mára egy használható, de sérülékeny készüléket adtak ki.
-
Remélem újra elterjed ez a fajta megoldás..
-
rdt89
addikt
Érdekesnek tűnik az biztos.
-
Postas99
senior tag
Ez a sajomi.... mindig megtalálja mit kell lekoppintani
-
zozzo72
aktív tag
Kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Debian GNU/Linux
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest