- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabela
tag
Nekem tetszik, kíváncsi vagyok milyen lesz élőben. A samu fold kijelzőjén az a hupli a hajtás helyén elég kiábrándító.
Azon gondolkodtam, hogy ma, amikor már gyakorlatilag minimális kávával tudnak sík kijelzőket gyártani, érthetetlen, hogy senki nem hoz(ott) ki senki olyan modellt, ahol két hagyományos, de kvázi zéró kávájú kijelzőt lehet közvetlenül egymás mellé kihajtani. Ha lenne is mondjuk egy fél mm-es fekete csík a kettő között, azt szívesen elviselném, cserébe, ha 2000 dodó helyett mondjuk csak 600-ba kerülne. Ha pedig két lehajló (edge) kijelzőt tennének egymás mellé, akkor még ennyi se látszana, szoftveresen pedig megoldható lenne, hogy szemből nézve ne torzuljon a kép az illesztésnél. Felhasználói élmény szempontjából alig lenne rosszabb, mint a Samsung-os hupli, viszont töredékébe kerülne. Szerintem 1-2 évig, amíg az új hajlítható kijelzők ára leesik egy elfogadhatóbb szintre, be lehetne tölteni ezzel egy piaci rést. -
movax
őstag
Nahát ez rettenetesen hasznos lesz a hétköznapokban, nem lehet görgetni egy rendeset...
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Kis hiba a cikkben:
"egy viszonylag kicsi külső kijelzővel, ami kinyitva 2:1 arányúnak tűnik"
Szerintem a kicsi kulso kijelzo kinyitva egy kicsi kulso kijelzonek fog tunni tovabbra is."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Nem látok u.l.o-t vajon ez,h old fel?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
Van pár dolog amiktől félek ezeknél a mobiloknál.
1-Üzemidő.Tök szép és jó ez a vékonyság meg összecsukhatóság,de elég erősen behatárolja az akku méretét,legalábbis a jelenlegi akku technológiával.
2-A kijelző tartóssága a hajlításnál.
Ez azért még elég új technológia,van egy érzésem,hogy előjönnek gyermekbetegségek elég sok darabnál.
3-A kijelzővédelem.A GG és hasonló társai se éppen annyira strapabíróak,mint azt mondják.Itt meg ráadásul összecsukva marad egy minimális rés kijelző alsó és felső fele között,ott zsebben olyan vígan fog megülni a por...
Aztán ugye ezeknek nem olyan kemény a felülete még,mint a mostani kijelzőké.
Most még biztos nem ugranék bele egy ilyen telefon megvásárlásába,szerintem egy ilyen mocsok drága telefonnál az első komolyabb karcnál/benyomódásnál agyvérzést kapnék .Ezeknek azért kell még 1-2 generáció mire azt lehet mondani,hogy nagyjából minden téren kinőtték a kezdeti gyermekbetegségeiket.
Amúgy szigorúan személyes véleményem,hogy ezeknek az összehajtható telóknak inkább a Samsung/Huawei féle elképzelésben van igazán értelme.Normál telefon->Tablet verzióban.
De mondom,ez csak az én véleményem,szerintem hasznosabb egy ilyen.Ha akarom normál méretű mobil,ha akarom tablet.
Persze mindenkinek más az ízlése,igénye és a véleménye. -
törölt tag
Nah a kínaiak megint egymást másolják
-
Még 2 év, és mindenki ingzsebében ilyen lesz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Mr.Grincs
veterán
Én kifejezetten várom, hogy legyen valami kinyit becsuk mobiljuk.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Plug Life
senior tag
Kínai Nemzeti Szellemi Tulajdon Hivatala 🤭😆😂
-
borand
aktív tag
Még a korábban beharangozott készüléket demozni se tudták, szóval nem tudom mennyire valós ez. A Huawei is nagyon hallgat a Mate X-ről. Tippemre mindenki jól beszart a Samsung példáján, akik mondjuk még így is hamar lereagálták és mára egy használható, de sérülékeny készüléket adtak ki.
-
addikt
Remélem újra elterjed ez a fajta megoldás..
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
rdt89
addikt
Érdekesnek tűnik az biztos.
-
Postas99
senior tag
Ez a sajomi.... mindig megtalálja mit kell lekoppintani
-
zozzo72
aktív tag
Kíváncsi vagyok.