Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Elég gyenge egy iPhone 8-hoz vagy X-hez képest.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Már megjelent.
-
nemlehet
őstag
Nah a Xiaomi is beszáll a gamer piacra?
El tudom képzelni, hogy jönnek majd mindenféle Blackshark cuccok. Miért is ne? -
törölt tag
Vesz az ember egy S9+ -t és három (de legalább 2 évre) megvan a gamer telefonja. Ennek akkor van értelme, ha jóval olcsóbban tudják adni, spórolva pár dolgon, pl. fényképező
-
mikej95
aktív tag
Múltkor kinyitottam a hűtőszekrényem és abból is a PUBG szólt...
Olyan szinten van értelme ezeknek a telefonoknak, hogy ennyi pénzért úgysem mindenki vesz telefont, aki pedig vesz az Apple-Samsung-Többiek felosztásban látja a piacot. "Gamer" cetlivel nagyobb hírverést kapnak és talán több vásárlót is, mintha az előbb említett 2 óriás ellen mennének mint "egyszerű flagship".
-
törölt tag
Fogjátok fel úgy hogy egy erős okosteló azt csókolom. Ennyi erővel iPhone X-et vagy S9-et se vegyen senki.
-
Ashitaka
tag
Még mindig nem értem ezeket a játékokra tervezett mobilokat. A gémer pc-nél lehet olcsóbb de a konzoloknál drágábbak. Szerintem aki ennyi pénzt kiad egy játékra kihegyezett kütyüért az minőségi játékokra is vágyik, azt meg nem mobil platformokon találja meg. És mivel hordozható játékkonzolok is vannak én biztos előbb venném azokat sem mint egy gémer mobilt.
-
Nem lehet, hogy esetleg egy spéci fotósmodell érkezik?
Főleg az utolsó sorokból kiindulva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Tőzsde és gazdaság
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Gran Turismo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest