Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Elég gyenge egy iPhone 8-hoz vagy X-hez képest.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Már megjelent.
-
nemlehet
őstag
Nah a Xiaomi is beszáll a gamer piacra?
El tudom képzelni, hogy jönnek majd mindenféle Blackshark cuccok. Miért is ne? -
törölt tag
Vesz az ember egy S9+ -t és három (de legalább 2 évre) megvan a gamer telefonja. Ennek akkor van értelme, ha jóval olcsóbban tudják adni, spórolva pár dolgon, pl. fényképező
-
mikej95
aktív tag
Múltkor kinyitottam a hűtőszekrényem és abból is a PUBG szólt...
Olyan szinten van értelme ezeknek a telefonoknak, hogy ennyi pénzért úgysem mindenki vesz telefont, aki pedig vesz az Apple-Samsung-Többiek felosztásban látja a piacot. "Gamer" cetlivel nagyobb hírverést kapnak és talán több vásárlót is, mintha az előbb említett 2 óriás ellen mennének mint "egyszerű flagship".
-
törölt tag
Fogjátok fel úgy hogy egy erős okosteló azt csókolom. Ennyi erővel iPhone X-et vagy S9-et se vegyen senki.
-
Ashitaka
tag
Még mindig nem értem ezeket a játékokra tervezett mobilokat. A gémer pc-nél lehet olcsóbb de a konzoloknál drágábbak. Szerintem aki ennyi pénzt kiad egy játékra kihegyezett kütyüért az minőségi játékokra is vágyik, azt meg nem mobil platformokon találja meg. És mivel hordozható játékkonzolok is vannak én biztos előbb venném azokat sem mint egy gémer mobilt.
-
Nem lehet, hogy esetleg egy spéci fotósmodell érkezik?
Főleg az utolsó sorokból kiindulva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest