- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Köszi a linkeket.
Bár valóban részletesebb a lengyel leírás (screenshotok, stb.), de a lényeg az xda-sban is benne van, azon végig tudtam menni. (Mindkettő szerint ugyanazt kell csinálni)
Szerencsére flasheltem már ezzel azzal wp-s telókat, így nem idegen a dolog.Csak hát ha utána nem csatlakozik a Microsoft fiókhoz, akkor se Insider, se Upgrade Assistant.
Ami igazán jó a lengyel oldalban, azok a custom ROM-ok. 14393-at (rs1 végleges) és 14905-öt (rs2 insider) találtam L1020-hoz (töltöm is). Viszont azon gondolkodtam, hogy ha ez az MS fiók probléma fennáll, hiába flashelek Win10-es image-et, ugyanúgy nem fogom tudni se tovább frissíteni, de még egy messenger klienst sem letölteni
Na mindjárt meglátjuk. Amint lejön az image, flashelem, és kiderül. (addig meg azt kell eldöntenem, hogy régi, de stabil rs1 legyen, vagy egy picit újabb, de kétes rs2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Szólánc.
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Formula-1
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest