- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Olvasd el kérdlek alaposan amit írtam, mert a válaszod megmagyarázni igyekszik olyanokat nekem, amit én is leírtam..
Hol láttad, hogy azt írtam, hogy 1.6-tal jött ki az SGS..? 2.1-ről volt csak szó..Hivatalosan még nem frissíthetem, de hivatalosan be lett jelentve hogy kijön rá a 2.3, minz UTOLSÓ frissítés. Elméletileg nagyonhamar lehet rátenni (sajnálom hogy fejből nem tudom hogy mikor van egy MÁR ELADOTT telefonom update-jének az időpontja).
"szörnyen rossz lehet neked most": Ne haragudj, de ha ennyibe kerül egy telefon, ELVÁROM hogy legalább 2 évig a legfrissebb szoftver legyen rajta, amint az kijön. Nem később majd ráteszik, nem majd valamikor, és ezt a minőségű update-elést is csak egy évig. Az SGS az iPhone ellenfele akar lenni. Akkor tessék rendesen frissíteni a szoftverét. A WP7frissítés legalább mindenre felmegy azonnal, ha kijön az update. (kivétel ugye a Samsung ahol behalt egy-kettő)
Nem veszekedni akarok, mint ahogy te reagáltál, csak próbáltam magyarázatot találni, hogy miért nőhet a WP7 piaci részesedése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest