Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigand77

tag

válasz Akimbo #98 üzenetére

"Létezhet a szenvedélybetegségek palettáján olyan, hogy "mindig új mobilt kell vennem" függőség?" Az létezik. Fateromnak 1 hétig van 1 telefonja. Max. Abban az 1 hétben az a legjobb mobil...utána meg a következő...mondjuk neki nem a legújabb kell, de egyszerűen mániákusan cserélgeti. Szal ez a jelenség van. Azt is meg tudom még magyarázni akinek a legújabb kell, merthát szimplán mégiscsak az a legújabb... :)) Nade, az hogy másnak nincs? Tudom, hogy különbözni akarunk, meg minden, de azokon kívül akik azért veszik, mert másnak nincs- sztem senkit nem érdekel, hogy kinek milyen telefonja van :D Persze tőlem mindenki azért veszi amiért akarja, csak elfilozofáltam itt.

A szünethez: mielőtt véletlen flém indulna (nem rád gondolok) nem úgy értem, hogy lassú a rendszer, csak fura volt nekem, mert sehol máshol semmi ilyesmi. Lehet hogy később ezt kiszedik, mert most direkt van benne, passz...

• bigand77

tag

Nos, bár én is úgy gondolom, hogy a microsoft fizetett hirdetése a hír (már nem a mobilarenan, hanem úgy általában), el kell mondjam, hogy bár videókról nagyon nem jött be a felület, élőben tapizva nagyon érdekes, olyan mintha vmi útvonalon mennél. Gondolom ezért metro. Valóban, ha egyszer sikerült vmelyik csmpére rányomni, utána már gyors, de a csempe megnyomása után és az oda való visszalépéskor mindig van 1 jó kövér mp-nyi szünet ami nekem baromi feltünő a többi részhez képest, ahol semmi ilyen nincs. Ha vmilyen elmebaj folytán el akarnám adni az i4-et, valszeg WM7-es telót választanék, nem androidost. Bár előtte biztos vecillálnék, mert microsoft terméket venni mifelénk szentségtörés...de a gugli meg a jövő (vagy lassan a jelen) májkroszoftja, szal lassan tökmindegy, hogy melyik szörnyeteget pénzeli az ember.
    De azt nem értem, aki azért veszi mert kuriózum...akkor annak otthon is körtácsás telefonja van, mert az kuriózum? Ugye hogy nem. Igazából, mint soxor olvastam itt különböző telefonok fórumjaiban, plö ő azért vesz sgs 2-t, mert mostmár a szifont nem nézik meg nála mert annyi embernek van, de majd az sgs 2-t igen, mert abból nincs olyan sok. Komolyan, érdekel vkit, hogy a többi paraszt milyen telefonnal rohangál? Vki mondja már meg hogy ez miért számít, komolyan... :W

Új hozzászólás Aktív témák