Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz Glenda #99 üzenetére

"Vagy csak a W7 bejáródott már, a W8 pedig csak most jelent meg egy hónapja"

ahogy tomtyi is írta, hogy azért mégiscsak van abban valami, hogy a Win7-et a megjelenésekor én már 4-5 hónapja használtam, és semmi kedvem nem volt visszaváltani XP-re. A nyócas viszont annyira nem jött be, hogy használtam szintén kb 3-4 hónapig, bétával, 90 napos triallal együtt, de sosem éreztem a késztetést, hogy a 7 után nekem valami sokkal több kellene.
    Nem azt mondom, hogy azért maradtam a 7-nél, mert a nyolcas szar, hanem azért, mert a több havi használat közben ami újdonságot láttam belőle, azt (a task manageren kívül,) köszönöm, nem kérem...

"Ezúttal már rutinosan kezdek neki start8-al, meg mindennel, ami a metrotalanításhoz kell."
    Akkor minek????
    Hacsak nem akarsz metro UI-s alkalmazásokat fejleszteni, ennyi erővel fel se tedd.

• luke.

aktív tag

válasz Glenda #99 üzenetére

A nagy win7 amire azt mondák a proggerek felhasználóbarát lesz újra, mint az xp....
    Nos kevesebb benne a felhasználóbarát, mint a vistában! Ahhoz, hogy eltávoliítsak egy program hozzárendelést a regisztrációs bázisba kell beletúrni... Milyen felhasználóbarát ez? Az xp-be ez a művelet 3-4 kattintás egérrel, semmi regisztrációs adatbázis túrás...
    A felhasználóbarát nem azt jelenti, hogy mozgó hátterek meg ilyen f@szságok...

Új hozzászólás Aktív témák