- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Vagy csak a W7 bejáródott már, a W8 pedig csak most jelent meg egy hónapja"
ahogy tomtyi is írta, hogy azért mégiscsak van abban valami, hogy a Win7-et a megjelenésekor én már 4-5 hónapja használtam, és semmi kedvem nem volt visszaváltani XP-re. A nyócas viszont annyira nem jött be, hogy használtam szintén kb 3-4 hónapig, bétával, 90 napos triallal együtt, de sosem éreztem a késztetést, hogy a 7 után nekem valami sokkal több kellene.
Nem azt mondom, hogy azért maradtam a 7-nél, mert a nyolcas szar, hanem azért, mert a több havi használat közben ami újdonságot láttam belőle, azt (a task manageren kívül,) köszönöm, nem kérem..."Ezúttal már rutinosan kezdek neki start8-al, meg mindennel, ami a metrotalanításhoz kell."
Akkor minek????
Hacsak nem akarsz metro UI-s alkalmazásokat fejleszteni, ennyi erővel fel se tedd. -
luke.
aktív tag
A nagy win7 amire azt mondák a proggerek felhasználóbarát lesz újra, mint az xp....
Nos kevesebb benne a felhasználóbarát, mint a vistában! Ahhoz, hogy eltávoliítsak egy program hozzárendelést a regisztrációs bázisba kell beletúrni... Milyen felhasználóbarát ez? Az xp-be ez a művelet 3-4 kattintás egérrel, semmi regisztrációs adatbázis túrás...
A felhasználóbarát nem azt jelenti, hogy mozgó hátterek meg ilyen f@szságok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest