Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
noPublicFG #27 üzenetére
-
.Szaki.
addikt
válasz
noPublicFG #23 üzenetére
A VW belterében felhasznált anyagok minősége egyáltalán nem marad el a konkurensei anyaghasználatától, sőt megkockáztatom, hogy jobb is. Ami pedig hozza azt a szintet, amit a konkurensek is, vagy picikét inkább elmarad azt a konszernen belül a Skoda képviseli. Rengeteg autóban ültem már, köztük volt nálam egy napra az Arteon elődje, egy faceliftes CC full extrával, egyáltalán nem volt kopogós a beltere. Pont annyival drágább a VW amennyivel jobb a minősége. Ültem már Renault Twingotól kezdve Lexus LS600h-ig bezárólag rengeteg autóban, egyedül talán a Peugeot az, aki iszonyat szivacsos puha műanyagokkal dolgozik, de az meg már nekem a ló másik oldala. All in all, a Volkswagen simán hozza az elvárt szintet.
-
Integrale
veterán
válasz
noPublicFG #16 üzenetére
Nem premium, nem is pozicionaljak magukat oda, az konszernen belul az Audi.
Crytec210: igenz ezek a vezetes reszei, valaki szereti (en is pl, orakon at autopalyan foleg) valaki nem. Nincs ezzel gond.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
noPublicFG #16 üzenetére
Nekem semmit nem jelent az infotainment rendszer, digitklíma, tempomat, tolatóradar. Ennyi, amit elvárok. 27 évesen még vezetni szeretnék, nem robotpilótát, meg filmnézést. Azt majd 35 évesen, gyerekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest