- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
"Nem is nagyon tudom elképzelni, hogy annyira gyakori lenne az eset, hogy csak úgy bemegy az üzletbe a vásárló és úgy áll hozzá"
Ne magadból, vagy az itteni olvasókból indulj ki. Mi a világ 5%-a vagyunk. A maradék 95 bemegy a boltba és megkérdezi, hogy mit tud, mit nem tud, ajánljanak neki valamit. Ez biztos, tuti, 10000000%.
Hány meg hány esetet tudna bárki elmondani, amikor a PC boltban az előtte, utána vagy mellette lévő leendő vásárló azt mondja, hogy "háááát a gyereknek kellene iskolához, internetezni, néha játszani". És az ilyenek tényleg a vásárlók elképesztő mennyiségét teszik ki. Másik példa: fényképező: max 5 dolgot néz meg a legeslegtöbb ember: mekkora a gép, hány megapixel, videót tud-e felvenni, milyen színű és mennyibe kerül. Ennyi, nem több.Telefon esetében:
- Csókolom, telefon kell.
- Mit szeretne?
- Hát telefonálni, játszani. Olyan kellene, amin van engri bördz, mondjon olyat.
- Van androidos, iphone és ha jól tudom winphonera is van már, de ez nem biztos, meg kellene néznem, ha nagyon érdekli. Egy példa, kismillió másikat bárki el tud képzelni.És innentől kezdve a vásárlót már csak Android vagy iPhone fogja érdekelni.
Szóval a viszonteladók hozzáértésén múlhat akár az eladások duplázása, triplázása is, de még lehet keveset is mondtam ezzel...
-
Lord Soth
tag
Szerintem nem csupán a telefonok technikai paramétereire gondol itt a MS, hanem az egész OS-re és azzal kapcsolatos tudnivalókra. Én pl még mindíg nem tudom, hogy a WP7-ben lehet-e bluetooth-on küldeni file-t vagy sem.
Abban az esetben, ha valaki szakértő, még nem biztos, hogy mindent tud, ha tudna, akkor nem kérdezne...
Egyébként szerintem nagyon sok olyan vásárló van, aki "menőségből" választ X,Y csúcsmodellt, mert az a trendi, vagy egyszerűen jól néz ki. Az, hogy a fórumos közösség elég részletesen ismeri a telefonokat, nagyon nem igaz szerintem az átlag vásárlókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest