- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz D.Zsombor #19 üzenetére
Nekem az X8-as előtt N95 8giga(volt sima is pár hónapig),és 5230 volt. Normális fülessel,jó zenelejátszó progival az X8 oda vissza keni hangerőre,dinamikára,mindenre az N95-öst(az 5230-ast pláne),még anno a P1-esem teljesen gyári cuccokkal tette ezt meg,az valami brutálisan szólt fülessel.Csak ott nem volt a cuccos szabványosítva. De tény,ott van a legjobbak között,magasan!
Viszont nagyon sok szempontból újat tudott az N95 felmutatni. Kamera szempontból állítom,hogy a mai Androidos gépek 95%-át eltiporja,plusz azért a dupla magos procival sebesség terén sem voltak problémák. És ez nagyon sok Symbianos gépre igaz(pl. N82 még),csak maradjunk a Te példád mellett.
Szerettem az N95-öst,jó kis telefon volt,csak egyik pillanatról másikra elszállt a kijelző kábel,így lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz D.Zsombor #17 üzenetére
Android felhasználóként még mindig a Symbian a kedvenc operációs rendszerem(ez hatványozottan érvényes a sima billentyűs mobilokra).
Minden esetre én erőteljesen szurkolok a Nokiának. Ezek is szép eredmények,nem kell őket eltemetni,ezt bebizonyították. Nem vagyok Nokia fanatikus,de a Nokiák mindig is telefont gyártottak(volt pl. 5230-asom,5800-ásom,imádtam őket. A rezisztív kijelző ellenére nagyon jó volt még a kijelző is bennük,és készenléti időbe is rendesen odakentek a konkurenciának).
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
D.Zsombor
csendes tag
válasz donceleger8 #15 üzenetére
OK, persze nem kell mindenki ezen a véleményen legyen, amin én vagyok ez az én elgondolásom és egy pár forrásból megerősírést is kaptam... Pl aszthiszem ezt, hogy a mobiltelefon sokak számára a Nokia jelenti, ezt még valamelyik mobilarénatvben mondta Bog ha jólemlékszem... én csak egy kicsit kiegészítettem belevittem a véleményemet... és én sem vagyok a Symbian ellen... tényleg.. és azzal is egyetértek, hogy hamarosan várható egy kisebb visszaesés az Androidnál...
[ Szerkesztve ]
"Az Apple egy gyümölcs, ami jóval több, mint státusszimbólum...."
-
JR.CSé
senior tag
BRÉKING MINDEN 5800&5530 tulajnak!Kijött a várva várt v60.0.003 firmvare. Anna böngészővel stb...
Nekem már fennt van"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
donceleger8
őstag
válasz D.Zsombor #14 üzenetére
Nemigazán osztom ezt a véleményt.
Most vettem egy N8-at és szerintem ez a telefon az okostelefon, a többi a nyomásba sem ér. Egyszerű kezelhetőség, hiába szidják sokan a Symbiant, ezen még csak Anna van de már így is nagyon jó, majd a Belle még jobbá teszi. Asszonynak android van és nem tetszik. Havernak meg ios, az meg még kevésbé tetszik.
De hát nem vagyunk egyformák és mivel más is így gondolja, éppen ezért nem ment még tönkre a Nokia. Sőt, a mélyrepülés után már csak felfelé vezet az út. Magasról lehet nagyot esni, ezt bemutatta a Nokia, de előbb utóbb ez lesz a sorsa az androidnak is.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
D.Zsombor
csendes tag
Sokak számára a Nokia egyet jelent a mobiltelefonnal, de nem az okotelefonnal... Egy kicsit furcsa így a megfogalmazás, viszont igaz... Igazábol szerintem ott rontottak, hogy ültek a babérjaikon és azt hitték övék a világ, viszont feltünt a színen a zöldrobot meg a WP... és még mindig nem csináltak semmit... csak akkor jöttek rá, hogy mekkora baj van, amikor szinte bebuktak... ennek ellenére most jó üzletet hoztak össze a WP-vel... már alig várom a WP-s Nokiakat....
"Az Apple egy gyümölcs, ami jóval több, mint státusszimbólum...."
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
knyitogato
őstag
Nagyon fontos, hogy erős kombó legyen a Nokia-Microsoft házasság. Kell ellenfél a Samu(és a többiek)-Android, Apple-iPhone duónak. Mondom ezt SGS2-tulajként.
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Sokan már a halálát vizionálták, de öt év távlatában újra az első számú okostelefon gyártó lesz a Nokia, ezt úgy higgyétek el ahogyan mondom
(#8) b4zsi: Olyannyira, hogy a Nokia 500, 600, 603, 700, 701, N9, és a Windows Phone-ok (Nokia 800 Sea Ray, Sabre, Ace) telefonok eredményei csak az utolsó negyedéves összegzésben fognak előszőr megjelenni. Tehát tulajdonképpen a tavalyi modellek adták az eladott 16.8 millió okostelefon darabszámot.
[ Szerkesztve ]
-
GabeCivic
csendes tag
Hajra Nokia! Vicces, dolgoztam a kepen lathato epuletben Espoo...
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
-
big-J
őstag
már csak a megérdemelt lassú halál vár rájuk .
-
donceleger8
őstag
A héten én is hozzájárultam egy n8-al! Remélem tovább fejlődik, kár lenne érte, ha eltűnne a név a piacról. Úgyhogy hajrá!
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Arthuro_Adam
őstag
Most már csak a Samsung eredménye hiányzik.
-
.Oldman.
tag
reménykedjünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia