- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neurotoxin #82 üzenetére
Konzol:
- hardver /kezelőszervek kialakításában játékra tervezett
- zárt OS, legtöbb esetben csak hitelesített játékot / kódot futtat
- a kiadójától eltekintve zárt ökoszisztéma játékok tekintetében is
- DRM 0-24Deck:
- konzol test
- a maradék mindene PCEnnyire konzol. Gyakorlatilag mindene, a kialakítását kivéve anti-konzol.
Más filozófia, más célközönség. Gyakorlatilag nincsenek korlátai.
Kár hogy nem tudnám mire használni (szoktam ölben játszani, de laptopon, mert szeretem a nagyobb kijelzőket), pedig nekem nagyon tetszik. -
-
Milyen sok kettyós morgást olvastam itt.
A Valve elindult a jó úton, kiadja ezt a cuccot rendkívül versenyképes áron, állat ár/teljesítmény aránnyal, ráadásul a kopó alkatrészei moduláris, egyszerűen cserélhető kialakításúak, ráadásul meg is mutatja, hogy kell, és még ez sem elég jó.Bezzeg a túlárazott Apple és Samsung szemét, amiben minden is ragasztott, és még ha a készülék értékének 70%-áért kapsz is bele alkatrészt, lehet, hogy nem fog együttműködni a többi részével, az teljesen rendben van.
Ez egy hatalmas lépés, hogy egy Valve kaliberű cég a right to repair szellemében készítette el és prezentálja ezt az eszközt.
Tökéletes? Nem. Odabasz így is? Naná.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest