Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lordtoulus

csendes tag

Nem tudom, nem nehezen tudom elképzelni hogy az nVidia meg veri az üdvöskéjét ,bár az ultra is elég hamar ki jött.
    Kicsit furcsán, jönne ki hogy GTS megveri a GTX-et, ez csakis is akkor lehet ha jön egy újabb GTX de akkor már ügye nem 8800-ról beszélünk,hanem 8850/8900/8950. Gondolom .

AMD oldalról, igen, neki kéne valami le tenni az asztalra hogy megszorongassa az zászlóshajót .
    Szóval azt mondod, hogy az a r680 képes lesz erre? Remélem én is úgy lesz de ezt majd meglátjuk, bár nekem van egy sanda gyanúm hogy nem fogja.
    De akár hogy is úgy néz ki hogy jó karikat kapunk karácsonyra.

És bocsánat, csak hozzá szoktam ahhoz hogy nem használók ékezetes karaktereket. Pedig már lehetne ,csak valahogy még is az van hogy nem ajánlott. :(((

• lordtoulus

csendes tag

válasz he7edik. #44 üzenetére

hid azt amit gondolsz...persze.. bar fordiva jobb lenne azt gondolom vagy remeljem :U
    de, en nem fogok keresednek eleget tenni, meg akkor sem ha eleted legnagyobb problemaja soraim lesz....

pf.. nem eppen az fajta vagyok aki azt nezi hogy.. hanyadik, hozzaszolo,hozzaszolasa...
    bar gondolom neked ep az a fontos hogy mennyi az x-dik szamu ertelmes... megszolalasod... azt tudom volt mar akit megszolalasai szama miat bokall dijaztad
    akkar hogy is... nem akartam lelked vilaganban...toporzelkolni.
    pardon elnezest, akkar mivel sertemtem kicsinyke szellemed, minden a veletlen muve...

ps, en ezzel ugy vagyok hogy akit/amit nem akkarok el olvasni azt nem fogom, azt tudom hogy he7edik. nevu felhasznalotol tobb postot/sort nem olvasok,vagy jobban mondva tobbet nem akkarok,

• lordtoulus

csendes tag

//(#38) masterful87
    bizonyara, lesz valamien kulonbseg,mert ugye ket gyarto sor kozott is van kulonbseg.. eleg bonyolult gepeken keresztul mennek ezek, es azok nem mindig mukodnek ugyan ugy.
    aztan ott az ez emberi tenyezo is, pl mas mernok..sorvezeto..technikus dolgozik.
    de ugye ,mivel van gyartato (NV) ezert ugyan azok a minosegi szabályok(ersd a megrendelo kovetesei) vonatkoznak ra. pontosan azert hogy meg sokaig mukodjon .ne a jovoheten/eveben, keljen kicserelni...
    de szerintem abba nem szol bele hogy TSMC készült GPU-bol keszult karik sokkal tob tunnig lehetoseget rejt mint az UMC,legalabb is az NV nem igazan dijazna, bar ezt atol fug ki menyiert dolgozik...

//(#6) Alvin_ti4200
    azt hiszem ez tobbszori el íras.. vagy hivatasos tev hit ?!
    jo hogy nem fogja alazni az ULTRA-t
    jo video kartya lesz a 8800 GT, de max csak megkozeliteni fogja a GTS teljesitmenyet
    legalabb is szerintem.
    nem nagyon tudom el kepzelni hogy egy olyan teljesitmenye lenne mintha egy 2900XT, ugye ez a kari van a GTS-ek es a GTX/ULTRA kozott?
    ezzek, ?!felso kozep kategorai video kartyak es azt allitod hogy a csucs karikat fogja szorongatni?
    akkar hogy is., legyen ugy. legyen ugy, vehesenuk karancsonyra normalis lapokat..

//(#32) Dare2Live
    miert? mi ellen kell az NV-nek, csucs kategorias kartyat csinalni? valamirol van infod mester ? en ugy tudom hogy az NV-nek van a legerosebb karija, es ez igy is marad amig az AMD nem csinal mar valamit,

Új hozzászólás Aktív témák