- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
ez nálam is megvan, nagyon fasza. van már 9 követőm (vad idegenek) pedig csak néha postolgattam... annyira kézre áll hogy olyat is kiirhatok amit fb-ra nem akarok. ez 2011 emberek!!!
-
Nekem is nagyon bejön, hogy minden ottvan, kvázi a rendszer részét képezve, csak egy valamit nem bírok felfogni. Ha már egyszer a facebook chat-et sikerült belepakolni(meg úgy all in az egészet), akkor azt mi a fenéért nem tudták már megoldani, hogy a facebook üzeneteket is fogadni tudjam?
Most emiatt ugyan úgy lehet fent a facebook app is.. -
Alwares
aktív tag
Nah ez tök jó. En napi szinten sokat hasznalom, es kommunikalok is twitteren. Eddig is volt app, de a Facebookot is sokkal kenyelmesebb hasznalnina rendszer-integralt reszekent, mint Appokba lepegetni ki-be.
-
st4rlight
csendes tag
-
robertel
senior tag
Hát hallod ha kcisit átalakitott 3gs jönne, vagy akár maga a 3gs menne tovább gyártásba és azt árulnák 70ért vagy az ipod touchba szerelnének be gsm modult és az lenne 70, rögtön megvenném.
Persze wp is hívogató lesz ha jó áron adják, de félek az még egyenlőre nem lesz használható számomra, de 1-2 év múlva szeritnem csak az fog érdekelni -
robertel
senior tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
Én meg facebookot se, skype-ot is egyre ritkábban.
De azért jó ha van
Nem tudom, de ha lesz valami tényleg olcsó iphone, akkro én 1-1.5 évet várok még a wp-vel, hadd nője ki magát. -
Oppenheimer
nagyúr
Kár, hogy twittert nem hasznalok, pedig akkor nagyon orulnek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A WinRumors jóvoltából immáron videón is látható a Windows Phone Mango Twitter integrációja.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest