- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Viszont, ha nem drágább annyival a többinél - lásd amcsi piac - és még bőven meg is teheted - lásd megint csak USA - , akkor lehet megint másként gondolod ezt. Én ha tehetném, lehet kipróbálnám huzamosabb ideig az alma termékeit, de mivel egy átlagos magyar egyetemista vagyok, ezért "ez a veszély nem fenyeget"...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Black Dragon #11 üzenetére
Az Apple nem a fejlesztésben kiemelkedő (inkább a legkiemelkedőbb szó helyes), hanem a lehetőségek kiaknázásában. Tegyük fel, hogy meglátnak egy szabadalmat, ami közel sem az övék, de eddig senki sem alkalmazta. Ők nagyon jól felismerik, hogy van-e benne lehetőség, és bumm, így lesz a csokapik... Szóval az innovációik nagy része már létező, nem saját technológiákon alapszik, csak ők mernek nyitni az új dolgok felé. A többi gyártó viszont sokszor baromira konzervatív, nem mernek, nem akarnak változtatni a bevált dolgokon. Ezt viszont nagyon szeretem az almában, még ha nem is vagyok amúgy oda értük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest