Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Abba kellene belegondolni, hogy nem mindenki ugyanarra és ugyanúgy használja a telefont, mint éppen te.
Gondolkozz mar! Veszel 150K-ert telefont, de nincs penzed (vagy csak nem akarsz) 200ft-ot szanni vasarlasra? Ez kicsit szerintem ciki..
Te is gondolkozhatnál egy kicsit az iCsőlátásodon túl. Nem muszáj 150k-ért divattetelefont venni, de még feleannyiért se. Én meg nem fogok 200ft-ot fizetni mikrojátékokra és apró szarokra, mert nincs rá szükségem. Az meg rohadtul hidegen hagy, hogy ki szerint mi a ciki.
Peldaval elve, az ember vesz egy A8-as Fullos Audi-t, `kivagyisagbol` de arra nincs penz, hogy tankolja...
Igen, mert autóból is csak fullfull A8 létezik.
Az meg sem lett említve, hogy azért nem veszem, mert nincs rá keret, szóval megint melléfogtál.
Az ilyen tipusu usereket en szemely szerint elegge lenezem, es rohogok rajtuk
Én hasonlóképp vélekedek a magadfajta csőlátású megmondóemberekről.
Tovabba tudtommal a warez illegalis.
Az ég meg kék, a fű meg zöld. A közös bennük az, hogy egyikről sem volt szó eddig.
Az iEszkozeimen illetve Mac-en nincs lopott program, pedig van egy par... Inkabb kifizetem erte az £1 - £20-ot.
Ez már megint hogy jön ide? Ha egyáltalán nincs szüksége egy programra valakinek, és nincs sem kedve sem ideje ezekkel a minialkalmazásokkal foglalkozni, akkor a te alapfeltételezésed az, hogy azért a biztonság kedvéért lewarezolja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest