Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ptech

addikt

válasz Touch-ko #34 üzenetére

Abba kellene belegondolni, hogy nem mindenki ugyanarra és ugyanúgy használja a telefont, mint éppen te.

Gondolkozz mar! Veszel 150K-ert telefont, de nincs penzed (vagy csak nem akarsz) 200ft-ot szanni vasarlasra? Ez kicsit szerintem ciki..

Te is gondolkozhatnál egy kicsit az iCsőlátásodon túl. Nem muszáj 150k-ért divattetelefont venni, de még feleannyiért se. Én meg nem fogok 200ft-ot fizetni mikrojátékokra és apró szarokra, mert nincs rá szükségem. Az meg rohadtul hidegen hagy, hogy ki szerint mi a ciki.

Peldaval elve, az ember vesz egy A8-as Fullos Audi-t, `kivagyisagbol` de arra nincs penz, hogy tankolja...

Igen, mert autóból is csak fullfull A8 létezik. :U Az meg sem lett említve, hogy azért nem veszem, mert nincs rá keret, szóval megint melléfogtál.

Az ilyen tipusu usereket en szemely szerint elegge lenezem, es rohogok rajtuk

Én hasonlóképp vélekedek a magadfajta csőlátású megmondóemberekről.

Tovabba tudtommal a warez illegalis.

Az ég meg kék, a fű meg zöld. A közös bennük az, hogy egyikről sem volt szó eddig.

Az iEszkozeimen illetve Mac-en nincs lopott program, pedig van egy par... Inkabb kifizetem erte az £1 - £20-ot.

Ez már megint hogy jön ide? Ha egyáltalán nincs szüksége egy programra valakinek, és nincs sem kedve sem ideje ezekkel a minialkalmazásokkal foglalkozni, akkor a te alapfeltételezésed az, hogy azért a biztonság kedvéért lewarezolja?

• MrSealRD

veterán

válasz Touch-ko #34 üzenetére

Az fel sem merül benned, hogy valaki ingyenes programok között találta meg a számítását?
    Vagy esetleg a vásárlás után összesen vett 4-5 programot, ami kb 1,5-2 éve volt és azóta elégedett nincs másra szüksége, ez talán olyan elképzelhetetlen?

Új hozzászólás Aktív témák