- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Abba kellene belegondolni, hogy nem mindenki ugyanarra és ugyanúgy használja a telefont, mint éppen te.
Gondolkozz mar! Veszel 150K-ert telefont, de nincs penzed (vagy csak nem akarsz) 200ft-ot szanni vasarlasra? Ez kicsit szerintem ciki..
Te is gondolkozhatnál egy kicsit az iCsőlátásodon túl. Nem muszáj 150k-ért divattetelefont venni, de még feleannyiért se. Én meg nem fogok 200ft-ot fizetni mikrojátékokra és apró szarokra, mert nincs rá szükségem. Az meg rohadtul hidegen hagy, hogy ki szerint mi a ciki.
Peldaval elve, az ember vesz egy A8-as Fullos Audi-t, `kivagyisagbol` de arra nincs penz, hogy tankolja...
Igen, mert autóból is csak fullfull A8 létezik.
Az meg sem lett említve, hogy azért nem veszem, mert nincs rá keret, szóval megint melléfogtál.
Az ilyen tipusu usereket en szemely szerint elegge lenezem, es rohogok rajtuk
Én hasonlóképp vélekedek a magadfajta csőlátású megmondóemberekről.
Tovabba tudtommal a warez illegalis.
Az ég meg kék, a fű meg zöld. A közös bennük az, hogy egyikről sem volt szó eddig.
Az iEszkozeimen illetve Mac-en nincs lopott program, pedig van egy par... Inkabb kifizetem erte az £1 - £20-ot.
Ez már megint hogy jön ide? Ha egyáltalán nincs szüksége egy programra valakinek, és nincs sem kedve sem ideje ezekkel a minialkalmazásokkal foglalkozni, akkor a te alapfeltételezésed az, hogy azért a biztonság kedvéért lewarezolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest