- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Igazából én nem emlékszem,hogy régebben mennyire néztem ezt. De mióta túl vagyunk már 2 terhességen azóta én is biztos egyből felállok, vagy már rutiniból megyek emelni is a babakocsit
-
kengyel
nagyúr
A mai világban hiába terhes egy nő, a tömegközlekedésen keresztül néznek rajta. Jöhet ide bármilyen program, akkor is kapaszkodni fogsz !
-
Nincs. Ahogy a kolléga leírta, Párizsban, Münchenben, Zürichben babakocsit képtelenség felvinni egy buszra, mert a helyi (nemmigráns, nemmocskoskeleteurópai, hanem "fajtiszta", jólszituált) német-francia úgy gondolja, hogy ő felszállt a járműre és neki rögtön jár az ajtó előtti félméteres zóna. Ott szépen megkapaszkodik, kapja elő a mobilját és máris nem több egy odatett farönknél.
Najó, kicsit túloztam, de nem sokkal jobb a helyzet. És erre a tömegközlekedésre akarnak minket, autósokat átterelni - h még nagyobb legyen a tömegnyomor...
-
Nem figyelmeztetni, pi..ánrúgni az ilyet.
-
nubreed
veterán
Én nem csodálkozom ezen, hogy idáig fajult a (nyugati) világ. Rendszeresen tapasztalom, hogy a "kedves" külföldi hallgatók, akik itt tanulnak BP valamelyik egyetemén, leginkább a 3-as metró vonalán, főleg ha csoportostul kolbászolnak, se istent se embert nem néznek, mindig a metró közepére szállnak fel az ajtótol 2 centire, és ha ők már felszálltak egy rohadt lépést arrébb nem mennének, leszarják, hogy más is fel akar szállni mögöttük esetleg, ha van hátizsákjuk, azokat soha nem veszik le a hátukról, nehogy véletlenül elférjen még valaki mögöttük és ordítoznak mint a hülyék. Sőt rendszeresen tapasztalom azt is, hogy ezek a metrót várva, nem állnak oldalra, hogy az éppen leszálló utasok le tudjanak szállni és egy kicsit gyorsabb legyen az utascsere, hanem beállnak az ajtó közepéhez természetesen, nehogy véletlenül le tudjál szállni. Na innentől kezdve, nem kell azon sem csodálkozni, hogy kurvára nem adják át a helyüket se terhes nőnek, se öregembernek.
-
atike
nagyúr
Ez gáz...
"Szoftverrel vennék rá az utasokat, hogy adják át a helyüket a kismamáknak. A csalókat azzal ijesztik el, hogy a helykérés pénzbe kerül."
Vegye meg a jegyet, majd még fizessen, hogy legyen szabad helye. Olyan mint udvariasság már nincs?
Nagyon gáz. Na meg, hogy valaki ezen gazdagodjon meg... Főleg.
-
lm83
őstag
Ez egy alapvető dolog lenne, hogy figyelnek egymásra az emberek, legalább ennyire...
Sztem aki felrakja ezt, hogy át tudja adni a helyét, az lehet, hogy amúgy is átadná, nem? -
Solten
őstag
Regen sokat buszosztam, ez azert hasznos mert az utazokozonseg 90%-a belemerulve a telefonjaba F@szbukozik a kulvilag meg nem letezik.
-
-
cami][us
senior tag
válasz
maxinteger #4 üzenetére
-
guminyúl
tag
Nekem 4 fontot megérne, hogy mások jóindulatát kihasználva megszivassam őket. (Persze nem vagyok olyan ... de)
-
maxinteger
csendes tag
Már egy ideje van szerencsém a londoni tömegközlekedéshez és eddig mindig kaptak helyet a terhes nők. Különösen azóta, hogy a TFL (a helyi BKK) [Baby on board] kitűzőket osztogat kismamáknak.
-
stutga
tag
Ennek max. Londonban van értelme, ahol van tomegkozlekedés, meg tomeg. Vidéken ugyis 3-4 ember van egy buszon, és az autó kb. olyan szukséglet, mint mondjuk a cipo".
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt értem, hogy akinek szüksége lenne ülőhelyre miért tenné fel az appot, de a többiek miért? Ha viszont másnál nem fut az app, akkor nincs értelme az egésznek. Mindenhol vannak bunkók és figyelmetlenek, de jellemzően a többség nem az, szóval nagy az esélye, hogy app nélkül is átadják a helyüket, aki meg nem, az appal sem.
Én még akkor sem javasolnám a telepítését, ha ingyen lenne, mert minden futó app energiát pazarol és potenciális biztonsági lyuk.
-
UK-ben mintha tlényleg durbább lenne a mobilfüggőség, mint amerre eddig jártam - nem lep meg, hogy náluk indult ilyesmi. Többször láttam, hogy még a pénztárnál fizetés közben se volt képes letenni a hordóalkatú "szépség" a mobilját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest