- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika011
senior tag
Krait 400 lesz benne. Az 1S romjában benne van.
Ramból mehetne bele 2GB.
Val'szeg, a melegedést javítják az 1.2GHz-vel...KERNEL FORRÁST, VAGY MEG SEM TÖRTÉNT!!!!
-
Bass
addikt
Nagyon nem tűnik valódinak,ez olyan mint egy redmi note,nekem 1s-m van de ez nem lenne előrelépés ,ha tényleg igaz akkor érthetetlen lépés. A lakkot elhagyhatnák már a gyártók,imádim az 1s matt szürke hátlapját
-
tjb007
nagyúr
Közben eszembe jutott, hogy a Redmi 1s volt az, amit szintén mindenki tabletnek hitt, aztán nagyon nem az lett belőle.
-
-
tjb007
nagyúr
Bocsánat, új vagy még itt, nem ismerhetsz mindenkit. Elfelejtettem odaírni, hogy a matteo_szg nick Gyepes Mátét, az ASUS Magyarország marketingesét rejti maga mögött. Így már talán elhiszed, hogy nem csak a hasamra csapva találtam ki.
Amúgy a K014 a Transformer Pad TF303CL kódneve. Lehet inkább ennyit kellett volna csak leírnom. -
tonerz
aktív tag
A ramot felcsavarhaták volna legalább 1.5GB-ra.
-
ctvagyok
őstag
Érdekes, hogy nem mennek fel 5"-re. De én igazából örülök is neki.
-
telemundo
tag
Úgy lenne ésszerű ha kiadnák Redmi 2 néven MT6732-vel és Redmi 2S néven Snapdragon 410-zel
-
-
VD
őstag
Ez max ráncfelvarrás.
Ha tényleg snapdragon 410 lesz benne, akkor vélhetően 1 SIM-es lesz és megkapja az LTE-t. Ugyanez volt a Note estében is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest