A TENAA-nál a Redmi 1S folytatása?

Hirdetés

A Xiaomi Redmi 1S avagy Hongmi kitűnő példa azokra a Kínai Népköztársaságban fillérekért árult mobilkora, amelyek a Xiaomi eladásait exponenciálisan megnövelték, így aligha meglepő, hogy a közönség lélegzetvisszafojtva várja a folytatást. A TENAA-nál, vagyis a kínai hírközlési hatóságnál jó eséllyel a szóban forgó készülék utódja járt minősítési vizitre.

Talán a Redmi 2S járt a TENAA-nál

A bejelentés előtt álló készülék 134 x 67,21 x 9,2 milliméteres házával kompaktabbnak ígérkezik a Redmi 1S-nél, 132 grammos tömegével pedig 26 grammal könnyebbnek. A mobiltelefon a TENAA adatlapja szerint 4,7 hüvelykes képátlóval rendelkezik, amely 720 x 1280 pixeles. A hardveres specifikációkról annyi derült ki, hogy az új Redmi négymagos, 1,2 gigahertzes SoC-t kaphat (talán a népszerű Snapdragon 410-est) 1 gigabájt RAM kíséretében. A belső tároló 8 gigabájtos, az előlapi kamera 2 megapixeles, a hátlapi modul pedig 8 megapixeles lehet. A TENAA-nál járt készüléken Android 4.4.4 futott.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

  • Xiaomi Redmi Note - nagyra vágyóknak

    Az egyre ismertebbé váló kínai cég is helyet kér magának a phabletek piacán. A Redmi Note korrekt hardvert és méretes kijelzőt kínál elég jó áron.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés