- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
qdak: Ezzel Én is így vagyok! Jelenleg az igényeimet nem váltja ki a tablet.
Persze nem állítom, hogy ez idővel nem változhat!
De a jelenlegi kínálat tudása, app kínálata nekem nem ad semmi olyat, amit használni tudnék.
A Google Térkép kivételével! De útvonalat online is tudok tervezni...student: Jött a kétmagos tablet. Nem hallottam, hogy olyan bődületesen őrjöngött volna a nép, hogy tabletet akarnak!
Hírek szerint jönnek a négymagos processzorral megáldott verziók. A 2015-2020-as években tény, hogy ezek elterjedtebbek lesznek / lehetnek a piacon. De eddig sem konkrétan a hardwarel volt a gond, hanem a softwarel!
Persze ez kinél így, kinél fordítva van.De mondjuk elképzelni nem tudom, hogy a vállalkozásomban a könyvelési program holnaptól érintőképernyőn menjen 10 vagy 14 colon. Ahogy azt sem, hogy a digitális képretusálást eltudjam végezni rajta.
A játékokról nem is beszélve...Szóval szerintem a 2015 nagyon karcsú idő! Hosszabb idő fog kelleni!
-
(V) ó k u s
tag
válasz
Namelesske #68 üzenetére
Nem rég elmentünk venni egyik ismerősömnek tabletet!
Egy régi Fujitsu Siemens laptopja volt, ami a koránál fogva kezdte megadni magát. A lényeg, hogy eladta, és úgy döntött, hogy mellé eladja az iPhoneját is, mivel neki arra, hogy netezzen (csak Facebook), meg egy-két oldalt megnézzen, untig elég a tablet!
Telefonnak meg tökéletesen megfelel neki egy alap Nokia 7250-es. A célnak megfelel, ha leesik akkor is 5-10E ftért még lehet használtban szerezni. Az iPhonehoz olykor egy alkatrész többe van...
Ajánlott az eladó hozzá egy 5.1-es hangfalszettet, mert, hogyha a tablettel együtt vesszük, akkor úgy féláron megkapjuk.
Erre a barátom odavágta hanyag eleganciával, hogy: 5.1? Nekem 2.0-s hallásom van, és tételenként is csak 2.0 fülem van!A tablet amúgy Archos 101, 16 gigás verzió.
Tudásba, felbontásba bőven megfelel! Az ára relatíve korrektnek mondható.
Hogy miért vett meg egész pontosan?
Kis lakásban él! Konkrétan az egész lakása 2 szoba nagyságú. Oda nem kell neki sem asztali gép, sem laptop! Ezt a kis ketyerét simán bedobja a TV-s szekrény fiókjába, és máris megmarad a hely. -
(V) ó k u s
tag
válasz
Namelesske #66 üzenetére
Az új filmek 90-95%-a egy kalap szar! Ezzel egyetértek!
Ismerőseim akik látják a 3D-t is (én nem mivel színtévesztő vagyok... mondjuk sokat nem vesztek...), sorozatban hallom, hogy ebben a filmben gagyi volt a 3D, a másiknál a Dolby hangzás fos.
Aztán kijön az adott film bluray-en, megveszik, és még azután is azt mondják, hogy felejtős!
Lehet sokan megvetnek, de Én az Avatart megnéztem kétszer. Látványos, színes, de ezen kívül az időmet jobban rabolta, mint gondoltam...
Inkább egy Kramer kontra Kramer vagy Száll a kakukk fészkére, esetleg Esőembert nézek helyette. Akár ötvenedik alkalomra is!Visszatérve a témához!
Ha egy film jó, az számítógépen, tableten, sőt akár mobiltelefonon is jó film marad! Miért? Mert van mondandója, a szereplők alakítása kiváló!
Lehet 17"-os monitoron nézni filmet, és adhat maradandó élményt! És lehet 80-120 centis FullHD Led-en is. De mondjuk nem hinném, hogy pl. Anthony Perkins alakításán a Psychoban pont a FullHD Led, az 5.1, vagy egyéb menő dolgok dobnának nagyot! -
(V) ó k u s
tag
válasz
Namelesske #63 üzenetére
Alig? Azért vannak filmklasszikusok és egyéni kedvencek, amikért még egyesek a mai napig elmennének moziba!
Természetesen, a TV műsoroknál már más a téma! A reklámok miatt eléggé pénzkidobás előfizetni net mellett és az USB-s világba kábeltévére.
-
(V) ó k u s
tag
Audio és videó munkákhoz még mindig Mac, vagy PC!
Képszerkesztéshez dettó desktop gép kell!
Aki játszik, annak ott a joystick, kormány, stb., no ez a réteg sem fogja a tabletre cserélni a gépét.Tény, hogy lassan egy tableten is szinte ugyanazt meglehet csinálni, mint az asztali gépeken. De ahhoz, hogy tényleg a tablet elnyerje az uralmat, ahhoz még tetemes idő kell!
Anno volt téma, hogy a monitorba épített gép (lásd régi Mac pl.) majd kiváltja az asztali gépeket, és a kisebb helyigény miatt mennyire elterjedt lesz. Nem lett elterjedtebb!
Minden rétegnek megvan a maga vevőköre. Nem fog az p.az Intel egyik napról a másikra processzorok helyett tabletet gyártani!
Persze a piacon minden elképzelhető. És lehetséges, hogy a most jelenleg abszurdnak tűnő kijelentések bejönnek. De ezt majd akkor lesz igazán érdemes boncolgatni, amikor ennek valóban eljön az ideje!
Addig ez olyan Nostradamusi jóslat jellegű, mint a 2000 világvége esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest