- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
(V) ó k u s #72 üzenetére
Vagy még több.
Tartalom fogyasztásra ideális ketyerék. Nekem is volt tabletem én már letudtam a magam körét. Rövid szerelem volt csak, 1 hónap elteltével rájöttem, hogy ez nekem nem okés. Jó a buszon, este ágyban használni, de. De nekem még egy 7"-os is túl nagynak bizonyult. Ráadásul ott van az hogy az az érzése az embernek ez nem más mint egy nagyra hízott okostelefon. Hiszen azon is megcsinálom ugyan ezt funkcionalitásban nincs különbség a két eszköz között. Sok esetben még az OS is azonos/hasonló. Android vagy iOS ugyebár.
Persze én megértem azokat akiknek ez jó, egy rövid fórum bejegyzést még meg lehet ejteni vele ide vagy FB-s postot, de egy ilyet mint én most már nehezen kínlódnak le virtuális billentyűzettel. Hozzá teszem mobilon is ez a helyzet, a hang alapú szövegbevitelé a jövő éppen ezért.Na mindegy a lényeg eladtam nem kis bukóval, és valahogy így kötöttem ki a Note-nál. Mert a nagyobb kijelző viszont kellett. Ez persze egy köztes készülék tabletnek túl kicsi mobilnak túl nagy. De talán pont ez jó benne, hogy kicsit mindegyik akar lenni.
-
qdak
addikt
válasz
(V) ó k u s #62 üzenetére
és sok értelmét nem látom a tabletnek, mikor azt mondanám:
nem a laptopot viszem, se az okos telot áháá megvan pont a tablet kell.
am avatarral is 1et értek. -
Namelesske
addikt
válasz
(V) ó k u s #67 üzenetére
Teljesen egyet értek, ezért sem értem néha, hogy miért tartanak igénytelnnek, hogy "csak sztereóba" nézem a filmeket. Engem idegesítnek az olyan új dolgok mint a zárt füles a 7.1 meg ilyenek.
-
Namelesske
addikt
válasz
(V) ó k u s #64 üzenetére
Ja hát igen a klasszikusokat én is szeretem
Viszont az új "filmek" rohadt szarok. Komolyan, és még csodálkoznak hogy nem mennek a mozijegyek és gyílkolják a warezt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
(V) ó k u s #64 üzenetére
Ezt így igaz. Én például a TLK-ért simán mennék moziba még ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest